To je to što me zanima!

Mamma mia: Talijanski model želi suditi utakmice u Seriji A

Trčati na travnjaku uz sve te nogometaše i suditi je neodoljiva šansa, kaže Claudia Romani (32), talijanska manekenka, kojoj je ambicija suditi u prvoj talijanskoj ligi...
Vidi originalni članak

Claudia Romani (32) na društvenim mrežama objavila je fotografije u crno-bijelom dresu. Talijanska manekenka, koja je pozirala za magazine GQ i Maxim te su je proglasili za jednu od 100 najljepših žena svijeta , navodno želi biti sutkinja.

Britanski Daily Mail otišao je korak dalje objavivši kako je talijanska manekenka već položila tečaj za nogometnu sutkinju te da može suditi utakmice Serie A i B. Ako je ovo točno, Totti i društvo, čuvajte se.

- Trčati na travnjaku uz sve te nogometaše i suditi je neodoljiva šansa - prenosi njezinu izjavu britanski Daily Mail. Claudia je inače, kako je otkrila, navijačica Milana. Svoju ljubav i potporu prema klubu pokazala je nedavno kad se fotografirala u dresu "rossonera".

Idi na 24sata

Komentari 86

  • digelante 07.11.2014.

    Dobra guza

  • digelante 07.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DoridDragović 07.11.2014.

    prelazim u Talijansku ligu!!'

Komentiraj...
Vidi sve komentare