To je to što me zanima!

Man. City će zbog promjene grba plaćati skidanje tetovaža

Manchester City, u dogovoru s navijačima, priprema predstavljanje novoga klupskog grba, a svi oni koji na sebi imaju tetovaže starog mogli bi dobiti besplatno skidanje
Vidi originalni članak

Manchester City uskoro bi mogao dobiti novi grb koji će zamijeniti dosadašnju verziju, na snazi od 1997., inspiriranu grbom grada Manchestera kao štitom ispred orla. Mnogi navijači kritiziraju taj grb, no ima i onih koji su ga zavoljeli i tetovirali na se.

Što će se dogoditi s takvima dođe li do izvjesne promjene grba? Kako ne bi ispali iz mode, vodstvo "građana" ozbiljno razmišlja da im plati lasersku operaciju skidanja tetovaže, piše u srijedu britanski tabloid The Sun.

Cityjevi navijači tijekom utakmice protiv Bournemoutha 17. listopada ispunjavali su upitnik s prijedlozima oko dizajna novog grba, a zasad je izvjesno kako će ponovno biti okrugao, baš kao što je bio dvaput tijekom 135-godišnje povijesti kluba.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Danijel Zvijerac 02.12.2015.

    komad plastike ima veci znacaj nego Football Club Manchester City.. Nema povijesti, Nema prave navijace, umjetni su.. Da nema benziskih pumpi, oni bi i dalje igrali za ostanak u ligi

  • Marko Pejić 02.12.2015.

    oce sad uzet Realov grb, i onako je klub propao

  • paulomacado 02.12.2015.

    hajdugovi navijaci dobivaju novi grb perec i jogurt na šahovnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare