To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiol i Kovačić igrali u spektaklu sa šest golova! Cityju se ovo nije dogodilo šest godina

Manchester City i treću utakmicu u nizu ne zna za pobjedu u Premier ligi, što mu se nije dogodilo od 2017. godine. Engleski prvak je u čudesnoj utakmici remizirao s Tottenhamom 3-3
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 14. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City i Tottenham Hotspur su igrali 3-3 (2-1).

U startu sjajne utakmice u prvom je planu bio kapetan gostiju Son koji je u 6. minuti iz protunapada doveo svoju momčad u vodstvo, a tri minute potom je poravnao autoglom kada je koljenom skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

City je poveo preko Fodena u 31. minuti nakon filigranske malonogometne akcije, no sredinom nastavka Lo Celso je preciznim udarcem sa 20-ak metara poravnao na 2-2 u 69. minuti. 

Domaći su do nove prednosti stigli u 81. minuti kada je Grealish natrčao na prizemni ubačaj Haalanda i zabio za 3-2 da bi na konačnih 3-3 poravnao Kukuševski nadskočivši Akea u 90. minuti.

Prvi gol pogledajte OVDJE

Drugi gol pogledajte OVDJE

Treći gol pogledajte OVDJE

Četvrti gol pogledajte OVDJE

Peti gol pogledajte OVDJE

Šesti gol pogledajte OVDJE 

Joško Gvardiol igrao je za City do 87. minute kada je u igru za domaće ušao Mateo Kovačić.

City je ovim remijem ostao treći sa 30 bodova, tri manje od vodećeg Arsenala, a jednim manje od drugog Liverpoola. Tottenham je, pak, pet sa 27 bodova, dva manje od četvrte Aston Ville, a jednim više od šestog Newcastle Uniteda.

Liverpool u spektaklu srušio Fulham

Ranije u nedjelju je Liverpoola stigao do dramatične 4-3 (2-2) domaće pobjede protiv Fulhama. Liverpool je da puta vodio u prvom poluvremenu, ali gosti su se dva puta vraćali.  

Prvo se sjajan slobodni udarac Alexander-Arnolda odbio od gostujućeg vratara Lena (20-ag) u mrežu, no Wilson (24) je vrlo brzo potom poravnao. MacAllister (37) je fenomenalnim udarcem s distance pogodio za 2-1, samo da bi Tete (45+3) u sudačkoj nadoknadi iz gužve nakon kornera izjednačio na 2-2. Kada je De Cordova-Reid (80) doveo Fulham u vodstvo činilo se kako će Liverpool kiksati, ali su Endo (87) i Alexander-Arnold (88) preciznim udarcima s ruba kaznenog prostora kreirali preokret.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 04.12.2023.

    Pa ljudi City se jos nije ni zagrijao to je poznato vec, oni ce opet stavit u visu brzinu tamo u 3.mj kad svi padnu polako i onda ce krenut raspasoj opet

  • David11111 03.12.2023.

    Pisao sam prije 3 mjeseca da kad Kovacic je tu da ce City rusit negativne desetljetne rekorde..city imao uvijek nizove po 20 pobjeda zaredom pa mozda poraz i onda 15 pobjeda..a ovo je Pepu nezapamceno i cityu da 3 ili 4 tekme bez pobjede jednostavno Kovacic ima maler a veze s taktickim nog nema nije od Intera napredovao

  • RedDoor 03.12.2023.

    Svaka čast Guardioli, ali ipak je najvažnije imati dobre igrače izgleda. City bez De Bruynea nije ista ekipa, još kad se doda da nema Mahreza i Gundogana, više nije to ta top ekipa izgleda. Gvardiol nije bek izgleda, kako ga je projurio jednom igrač Tottenhama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare