Obavijesti

Sport

Komentari 28

VIDEO Gvardiol i Kovačić igrali u spektaklu sa šest golova! Cityju se ovo nije dogodilo šest godina

VIDEO Gvardiol i Kovačić igrali u spektaklu sa šest golova! Cityju se ovo nije dogodilo šest godina

Manchester City i treću utakmicu u nizu ne zna za pobjedu u Premier ligi, što mu se nije dogodilo od 2017. godine. Engleski prvak je u čudesnoj utakmici remizirao s Tottenhamom 3-3

U posljednjoj utakmici 14. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City i Tottenham Hotspur su igrali 3-3 (2-1).

U startu sjajne utakmice u prvom je planu bio kapetan gostiju Son koji je u 6. minuti iz protunapada doveo svoju momčad u vodstvo, a tri minute potom je poravnao autoglom kada je koljenom skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

City je poveo preko Fodena u 31. minuti nakon filigranske malonogometne akcije, no sredinom nastavka Lo Celso je preciznim udarcem sa 20-ak metara poravnao na 2-2 u 69. minuti. 

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur

Domaći su do nove prednosti stigli u 81. minuti kada je Grealish natrčao na prizemni ubačaj Haalanda i zabio za 3-2 da bi na konačnih 3-3 poravnao Kukuševski nadskočivši Akea u 90. minuti.

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur

Prvi gol pogledajte OVDJE

Drugi gol pogledajte OVDJE

Treći gol pogledajte OVDJE

Četvrti gol pogledajte OVDJE

Peti gol pogledajte OVDJE

Šesti gol pogledajte OVDJE 

Joško Gvardiol igrao je za City do 87. minute kada je u igru za domaće ušao Mateo Kovačić.

City je ovim remijem ostao treći sa 30 bodova, tri manje od vodećeg Arsenala, a jednim manje od drugog Liverpoola. Tottenham je, pak, pet sa 27 bodova, dva manje od četvrte Aston Ville, a jednim više od šestog Newcastle Uniteda.

Liverpool u spektaklu srušio Fulham

Ranije u nedjelju je Liverpoola stigao do dramatične 4-3 (2-2) domaće pobjede protiv Fulhama. Liverpool je da puta vodio u prvom poluvremenu, ali gosti su se dva puta vraćali.  

Liverpool v Fulham - Premier League - Anfield

Prvo se sjajan slobodni udarac Alexander-Arnolda odbio od gostujućeg vratara Lena (20-ag) u mrežu, no Wilson (24) je vrlo brzo potom poravnao. MacAllister (37) je fenomenalnim udarcem s distance pogodio za 2-1, samo da bi Tete (45+3) u sudačkoj nadoknadi iz gužve nakon kornera izjednačio na 2-2. Kada je De Cordova-Reid (80) doveo Fulham u vodstvo činilo se kako će Liverpool kiksati, ali su Endo (87) i Alexander-Arnold (88) preciznim udarcima s ruba kaznenog prostora kreirali preokret.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Premier liga, 14. kolo 17:30 , Etihad
Manchester City
Son ag. 9', Foden 31', Grealish 81'
3 : 3
Tottenham
Son 6', Lo Celso 69', Kuluševski 90'
Sortiranje događaja
90+7'

Kraj čudesne utakmice! Manchester City su u jednoj od najboljih utakmica ove sezone remizirali na Etihadu (3-3). City je čak dvaput vodio, ali Spursi su se svaki put vraćali i na kraju došli do vrijednog boda. 

Tottenham je poveo preko Sona u šestoj minuti, ali isti igrač je tri minute kasnije zabio autogol. Foden je donio Cityju vodstvo, no Lo Celso je u nastavku izjednačio. Grealish je zabio za 3-2 i činilo se pobjedu domaćina, ali uporno gosti opet su se vratili. Kuluševski je u 90. zabio i šesti gol na utakmici.

Joško Gvardiol je izašao iz igre u 87. minuti, a upravo je tada ušao i Mateo Kovačić koji se oporavio od ozljede. 

90+3'

Nevjerojatna greška suca Coopera. Grealish je pretrpio prekršaj, ali lopta je ostala u njegovom posjedu i poslao je loptu Haalandu koji je išao sam na golmana Tottenhama, no sudac nije pustio prednost, već je svirao prekršaj. 

90'

Goooooooooooooool! Kakva čudesna utakmica, dame i gospodo! Tottenham se ne predaje, opet je izjednačio!

Johnson je sjajno prošao po lijevoj strani i ubacio u peterac, a tamo se pojavio Kuluševski koji je glavom pogodio desne rašlje. 

88'

Dvostruku promjenu napravio je Guardiola. Mateo Kovačić oporavio se od ozljede i dobit će minute u završnici susreta. Ušao je umjesto Alvareza, dok je Ake zamijenio Gvardiola. 

83'

Manchester City baš ništa nije pokazao u drugom poluvremenu. Jako puno su griješili, djelovali su bezidejno u napadu, no stigao je poklon gostiju kojeg su objeručke prihvatili. 

Komentari 28