To je to što me zanima!

Man. United, BATE, CSKA, Astana i Bayer izborili su LP

'Apotekari' su pred svojim navijačima s 3-0 izbacili rimski Lazio koji je imao prednost od 1-0 iz prve utakmice. Strijelci su bili Calhanoglu, Mehmedi i Bellarabi
Vidi originalni članak

Doznali smo i posljednjih pet klubova koji su izborili ovogodišnje natjecanje po skupinama Lige prvaka. Bayer Leverkusen, Manchester United, CSKA, BATE i Astana

Lazio s igračem manje od 68.

'Apotekari' su pred svojim navijačima s 3-0 izbacili rimski Lazio koji je imao prednost od 1-0 iz prve utakmice. Prednost talijanskog kluba anulirana je u 40. minuti kada je nakon gužve u kaznenom prostoru i nekoliko odbijenih lopti, Hakan Calhanoglu zabio za 1-0. U trećoj minuti drugog poluvremena Admir Mehmedi je na asistenciju Bellarabija povećao vodstvo, a konačnih 3-0 postavio je Bellarabi u 88. minuti utakmice. Spomenimo i kako je Lazio nakon što je Mauricio u razmaku od samo osam minuta dobio dva žuta, od 68. minute igrao s igračem manje. Jedvaj i Krešić nisu igrali, no nadamo se kako će dobiti svoje minute u Ligi prvaka. 

Hat-trick Rooneyja

Manchester United je nakon 3-1 slavlja na svom Old Traffordu u uzvratnoj utakmici protiv Club Bruggea slavio 4-0 te tako s uvjerljivih 7-1 očekivano prošao u Ligu prvaka. Wayne Rooney je za svoj hat-trick pogađao u 20., 49. te 57. minuti dok je četvrti gol zabio Herrera u 63. minuti. Hernandez je u 81. mogao pogoditi za 'petardu', no Meksikanac je bio neprecizan s bijele točke. Domaćini su imali nekoliko dobrih prilika no nisu bili precizni, a svakako je najbolji pokušaj bio u 66. minuti Vanakena kada je nakon odličnog dodavanja iz voleja opalio s nekih 18 metara iskosa s lijeve strane i uzdrmao prečku. 

Astana ušla golom u 84.

APOEL je golom igrača iz BiH, Semira Štilića u 60. minuti anulirao prednost Astane iz prve utakmice te 'držao' produžetke do 84. minute kada je Srbin Nemanja Maksimović izjednačio i tako odveo Astanu u Ligu prvaka.

BATE na gol u gostima

Partizan je u Beogradu pobijedio BATE 2-1, ali mu to nije bilo dovoljno za prolaz jer je momčad iz Bjelorusije prošla zahvaljući golu u gostima. Prva utakmica završila je pobjedom BATE-a 1-0. Partizan je inače drugi gol dao u trećoj minuti sudačke nadoknade. 

CSKA u 85.

Moskovski CSKA je izgubio u prvom susretu kod Sportinga iz Lisabona 1-2, a u uzvratu na domaćem travnjaku u 36. minuti primio je gol za 0-1 te tako i otišao na poluvrijeme. Činilo se tada kako će portugalska momčad lako do LP-a, no u 49. minuti Doumbia je zabio za izjednačenje, a u 72. minuti i za rezultat koji je CSKA-u donio produžetke. Zabio je desetak minuta prije kraja Sporting i gol koji je sudac poništio, a u 85. minuti Nigerijac Ahmed Musa zabija za 3-1 ruske momčadi i prolazak u skupine LP-a. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • knez_Trpimir_ 27.08.2015.

    Slaveni (BATE) očekivano izbacili tursko-vlaško-romske horde (Partizan)

  • Prekrasni 27.08.2015.

    Gledao Partizan-Bate,i bez obzira na rezultat,Bate je dvije klase bolji.Utakmica je izgledala od početka kao da njima treba gol a ne srbima,samo oni su igrali.Imali su more prilika za gol a ovi ništa,tek na kraju dali dva slučajna gola.Ali glavno da su oni htjeli Dinamo za protivnika,pa Dinamo bi ih osakatio!

  • Mlunko_1 27.08.2015.

    Njemacki klubovi opet pokazali da je nogomet momcadski sport, a ne sport milijuna... zao mi je sta je mora ispast bas lazio jer je on jedini klub u italiji koji je jedini klub koji je tezija nadigravanju (necu ni pricat kolikk su prosle godine bili u nemilosti sudaca)... ove godine ce veci klubovi lomit koplja na sevilli, valenciji, bayeru, wolfsburgu(ako ne ode de bruyne) i bor.moenh....svaki ljubitelj nogometa ce navijat za takve klubove jer igraju prelijep nogomet za minimum novcanih resursa

Komentiraj...
Vidi sve komentare