To je to što me zanima!

Man United opet zapeo u vučjoj jazbini, samo bod kod Wolvesa

Ruben Neves je izjednačujući pogodak zabio nakon što je VAR jedva presudio sumnjivo zaleđe, a Pogba je u 68' promašio penal koji je Unitedu mogao donijeti pobjedu. Za goste strijelac je bio Anthony Martial
Vidi originalni članak

Man United nikako ne može preko Wolvesa na  Molineux Stadiumu. U posljednjoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva pred 31.314 gledatelja Wolverhampton Wanderers i Manchester United su igrali 1-1 (0-1).

Goste je u vodstvo doveo Anthony Martial (27'), a poravnao je Ruben Neves (55'). U 68. minuti kazneni udarac kojega je izveo Paul Pogba obranio je domaći vratar Rui Patricio.

Nakon dva kola United ima četiri, a Wolverhampton dva boda. Na čelu su Liverpool i Arsenal sa po maksimalnih šest bodova. (dv)

Idi na 24sata

Komentari 39

  • JA.SAM.JAKO.GLUP 20.08.2019.

    Liverpoolllllll

  • DominikLivakovic1 20.08.2019.

    Samo bod? Po imenima u Wolvesima mogu biti sretni što su izvukli bod. Wolvesi imaju strašnu ekipu. I zbilja dobar nos za transfere.

  • 20.08.2019.

    Sva sreca pa je pogba ostao u unitedu pokazivat da vrijedi 100 mil eura. I dalje nevjerujem da je itko za njega htio ikad izvaditi takvu lovu, mada ih ima i vecih failova kao couthino .

Komentiraj...
Vidi sve komentare