To je to što me zanima!

Manchester City izdvaja 110 milijuna € za Piquea?

City bi Barceloni ponudio 60 milijuna eura odštete za 23-godišnjeg španjolskog reprezentativca, a Piqueu 5-godišnji ugovor od 10 mil. € po sezoni
Vidi originalni članak

Engleski prvoligaš Manchester City spreman je za rekordni nogometni transfer u britanskim okvirima. Klub bogatih vlasnika spreman je utrošiti 110 milijuna eura na dolazak Barceloninog srednjeg braniča Gerarda Piqueta, piše People. City bi Barceloni ponudio 60 milijuna eura odštete za 23-godišnjeg španjolskog reprezentativca, a Piquetu petogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna eura po sezoni. Ova priča naslanja se na izvještaj o rekordnim gubicima Cityja u prošloj godini, radi se o iznosu od 121 milijuna funti gubitka, što je nagnalo izvršnog direktora kluba Garryja Cooka na sugestiju da će klub malo više stegnuti remen kada su u pitanju izdvajanja za transfere. Trener Manchester Cityja Roberto Mancini ima dovoljno kvalitetnih opcija na pozicijama srednjih braniča. Tu su Kolo Toure, Vincent Kompany, Micah Richards i Joleon Lescott. Gerard Pique je karijeru počeo u Barceloni, a 2004. godine je prešao u Manchester United. Vratio se na Camp Nou 2008. godine i ubrzo postao vrlo važna figura u prvoj momčadi. Njegov agent navodno je upoznat sa zanimanjem Manchester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • chelsea_fan 03.10.2010.

    haha pa maksimalno vrijedi 30-35 .. ovo je poput vijesti da ibrahimović 120 vrijedi.

  • GLADIATOR 03.10.2010.

    Najbolje da ga Barca proda , zaradi lovu ... on dobije 50 miliona u 5 god i sa 28god se opet vrati u Barcelonu ... svi sretni i zadovoljni :))

  • m4j 03.10.2010.

    je*es klub koji se razbacuje parama da bi bio popularan i slvan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare