To je to što me zanima!

Manchester City priprema 55.5 mil. eura za Torresa

Po pisanju The Daily Maila, Manchester City će u siječnju ponuditi Liverpoolu 55.5 milijuna eura za napadača Fernanda Torresa s kojim žele u LP...
Vidi originalni članak

Nakon bogatih ulova tijekom ljeta, kada su u svoje odaje doveli Emmanuela Adebayora, Carlosa Teveza, Garetha Barryja, Kolo Tourea, Roquea Santa Cruza i Joleana Lescotta, bogati engleski prvoligaš Manchester City slično želi i tijekom zimskog prijelaznog roka u siječnju. Želje se gomilaju, a posljednja se zove Fernando Torres. Prema pisanju Daily Maila, City je spreman Liverpooolu ponuditi 55.5 milijuna eura. Iz Manchester Cityja su najavili da je Torres nogometaš koji im nedostaje u lovu na jednu od prve četiri pozicije koje bi im osigurale plasman u Ligu prvaka naredne godine. Navodi se, isto tako, da bi Torres mogao odlučiti pozitivno ne samo zbog jakog novčanog zaleđa, već i zbog toga što će "u Cityju vidjeti Ligu prvaka, a u Liverpoolu neće". Torres inače ima ugovor s Liverpoolom ima do ljeta 2013. godine. Trenutačno je petoplasirani Liverpool ispred sedmoplasiranog Cityja (imaju bod više), ali isto tako klub iz Manchestera ima utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Knight Cross 30.11.2009.

    hahahhah bude kur.ac otiso...

  • odbojkašica4ever 30.11.2009.

    lega, pa to premalo za tak odličnog igrača

  • sila nebeska 30.11.2009.

    sad ne nzma mogu li igrati ali znam da bi bilo udarno pogledajte moju postavu : golman odbrana (isto sve ) samo promejne u sredini i u napadu u sredini igraju robinho , barry , wright philips a u napadu igraju adebayor torres i tevez ;)?

Komentiraj...
Vidi sve komentare