To je to što me zanima!

Manchester City vodio 2-0, ali CSKA je na kraju osvojio bod

Plavi klub iz Manchestera i dalje ne zna za pobjedu u Ligi prvaka. CSKA je u Rusiji na hladnih -2 uspio nadoknaditi zaostatak od dva gola iz prvog dijela za remi 2-2
Vidi originalni članak

Nakon što je u subotu četiri puta pogađao mrežu Tottenhama, Sergio Agüero zabio je gol i u Rusiji pred praznim stadionom za početnih 0-1. U 29. minuti Edin Džeko sjajno je izbjegao offside zamku, došao je idealnu situaciju protiv Igora Akinfejeva, a onda nesebično proslijedio loptu do Argentinca, kojem nije bilo teško gurnuti loptu u prazan gol. 

U 38. minuti Agüero je s desne strane šesnaesterca poslao oštru loptu na drugu stativu, gdje je pravovremeno reagirao James Milner za 0-2, pa se činilo da će City napokon pobijediti u elitnom europskom natjecanju. 

No u nastavku Seydou Doumbia i Ahmed Musa rade ogromne probleme obrani gostiju. Musa je bio asistent s desne strane, za Doumbijin gol iz sredine peterca za 1-2 u 65. minuti. 

I u akciji kod drugog gola veliki je dio posla obavio Doumbia. U šesnaestercu ga je u 85. minuti faulom zaustavio Aleksandar Kolarov, bilo je dovoljno kontakta da Istvan Vad pokaže na bijelu točku, s koje je Bebras Natcho u 86. minuti postavio konačnih 2-2

CSKA je tako osvojio svoj prvi bod u Ligi prvaka, dok je City na dva boda poslije prva tri kola. Bayern sa šest i Roma s četiri boda vode u ovoj skupini, a još nisu odigrali svoj susret trećeg kola. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • dobro jutro 22.10.2014.

    Ubise mi dva listica

  • gax1996 21.10.2014.

    dzeko mi ne bi za puscu bistru igro

  • gax1996 21.10.2014.

    mamu im za 200kn me sje*ali

Komentiraj...
Vidi sve komentare