To je to što me zanima!

Manchester se provukao protiv WBA-a, Chicharito za tri boda

Nogometaši Manchester Uniteda kaznili su promašaj West Bromwicha iz penala i uzeli tri boda u 21. kolu Premiershipa. Wayne Rooney je konačno zabio iz igre...
Vidi originalni članak

Druga je to tek pobjeda Uniteda u gostima ove sezone (uz sedam remija), a posebno će je pamtiti Wayne Rooney. Napadač "crvenih vragova" prekinuo je post koji je trajao još od lanjskog ožujka. Tada je, naime, posljednji put za svoj klub postigao gol iz igre, zabio je Bayernu u Ligi prvaka. Ove je sezone najveća zvijezda Uniteda pogađala samo dvaput, oba puta iz penala.

Prekid crne serije počeo je već u trećoj minuti subotnje utakmice na Hawthornsu kada je Rooney iskoristio nabacivanje Patricea Evre s lijeve strane i zabio glavom za vodstvo gostiju.

WBA je izjednačio u 14. minuti kada je sjajnim udarcem iz voleja s vrha šesnaesterca, desnom nogom u suprotni kut, pogodio James Morrison.

U nastavku su domaći u 63. minuti dobili idealnu priliku za vodstvo nakon što je Rio Ferdinand u kaznenom prostoru srušio Jeromea Thomasa. No, Peter Odemwingie je pucao užasno, poslao je loptu daleko od desne stative gola Tomasza Kuszczaka.

Kazna je stigla u 75. minuti kada je Rooney izveo korner, a usamljeni Javier Hernandez lakoćom zabio glavom svoj peti prvenstveni gol sezone.

Ipak, da ne bi sve bilo idealno za United ponovno se pobrinuo Rooney koji se u 88. minuti ozlijedio i odšepao s terena, ali ga je Alex Ferguson vratio u igru budući da je već iskoristio sve izmjene.

Premiership, 21. kolo:

West Bromwich Albion - Manchester United 1-2 (Morrison 14 / Rooney 3, Hernandez 75)

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 24goran 02.01.2011.

    e da...man utd imaju jednak broj odigranih utakmica do sada 19. ali i malu razliku u tome...man utd je prvi, a chelsea je peti.....

  • FC Sheffield Thursday 01.01.2011.

    navijaci arsenala skandiraju eduardo eduardo u Birminghamu

  • Stifmeister 01.01.2011.

    mufc je obično smeće od kluba...chelsea je istinski šampion..hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare