To je to što me zanima!

Manchester United pobijedio je Galatasaray, a slavio je i Cluj...

Gol Michaela Carricka bio je dovoljan za pobjedu Manchester Uniteda u prvom kolu skupine H Lige prvaka protiv Galatasaraya (1-0). Cluje je slavio kod Brage (2-0)...
Vidi originalni članak

Na Old Traffordu je bila turska momčad. A to je značilo paljenje alarma. Dva od četiri domaća poraza Manchester Uniteda stigla su upravo od turskih momčadi. Fenerbahče je slavio na Old Traffordu '96., a Bešiktaš 2009. godine. 

"Crveni vragovi" brzo su poveli. Michael Carrick zabio je već u 7. minuti utakmice. Do kraja se rezultat nije mijenjao, a United je promašio i penal u 52. minuti. Promašio je Nani. Sir Alex Ferguson bio je zadovoljan s tri boda na startu.

- Bila je ovo dobra utakmica otvaranja Lige prvaka za nas. Tri boda su najvažnija pogotovo ako se sjetite što je bilo prošle sezone. U prvom smo dijelu previše griješili, ali u drugom smo bili puno jači i čvršći - rekao je Alex Ferguson.

Liga prvaka, skupina H:

Manchester United - Galatasaray 1-0 (Carrick 7')

Braga - Cluj 0-2 (Bastos 19', 34')

Idi na 24sata

Komentari 33

  • shalafeyn 20.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Coentrao_1 20.09.2012.

    Lille je odvratno jadna ekipa,izgubiti od BATE Borisova na svom terenu,kakva sramota...

  • pepelefuj 20.09.2012.

    united već duže vrijeme igra na granici. Bojim se da ih čeka ono što je i Arsenal doživio kao dobri smo a nema nas nigdje. E a oni BATA BORISOV tri komada usred francuske pa ti vidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare