To je to što me zanima!

Manchester United priprema nemoralnu ponudu za Josea

Prema pisanju "The Suna" čelnici Manchester Uniteda spremni su ponuditi Joseu Mourinhu 20 milijuna funti godišnje čime bi postao najplaćeniji trener ikad
Vidi originalni članak

Sve je izvjesnije da će Nizozemac Louis van Gaal, koji se trenutno nalazi na klupi Manchester Uniteda, po završetku sezone napustiti Old Trafford. Među najizglednijim nasljednicima spominje se trener koji u svojoj riznici ima naslove europskog prvaka s Portom (2004.) i Interom (2010.) te tri naslova prvaka Engleske s londonskim Chelseajem (2005, 2006, 2015.). 

No, Mourinho je bio i favorit za klupu Uniteda kad je legendarni Alex Ferguson odlazio u mirovinu, ali je momčad povjerena Davidu Moyesu.

"The Sun" u ekskluzivnoj priči tvrdi da će Mourinhu biti ponuđen trogodišnji ugovor vrijedan ukupno 60 milijuna funta, odnosno 20 milijuna po sezoni, u što su uključeni bonusi za ostvarene rezultate. Mourinho bi time postao plaćeniji i od Pepa Guardiole koji će za angažman u Manchester Cityju zarađivati 15 milijuna funta.

Prema tvrdnjama britanskog tabloida između Mourinha i Manchester Uniteda ne postoji nikakav predugovor, ali postoji verbalni dogovor da će Portugalac po završetku ove sezone preuzeti vođenje momčadi s Old Trafforda.

Jedan od najtrofejnijih europskih trenera u posljednjem desetljeću bez posla je otkako je u prosincu prošle godine dobio otkaz u Chelseaju, nakon što je branitelj naslova prvaka Engleske u prvih 16 kola Premier lige doživio devet poraza. 

Uz Mourinha, najčešće spominjani kandidat za Van Gaalova nasljednika je sadašnji trener Tottenhama, 44-godišnji Argentinac Mauricio Pochettino.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • badr hari 28.03.2016.

    pranje love jer Jose ne vrijedi više od 15 miliona realno z

  • dsmilja1 27.03.2016.

    jurčić bi išao i za manje od 20 milja

  • Xyster 27.03.2016.

    Ovo su naklaplanja, a poznavajući Sun, ovo je samo "logično" zaklučivanje njegovog novinara. Ali bez obzira na ovu vijest, Mourinho će najvjerojatnije sljedeće sezone preuzest United(osim ako Van Gaal ne osvoji Fa Cup te izbori to četvrto mjesto). Dok će Conte isto tako preuzest Chelsea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare