To je to što me zanima!

Mancini: Brozović je pojačanje za Inter, jako puno nam donosi

Nakon uvjerljive igre i pobjede protiv Palerma 3-0 trener Intera Roberto Mancini nahvalio je igru Marcela Brozovića. Hrvatski veznjak igrao je od prve minute u vezi
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera jučerašnjim su se slavljem protiv Palerma 3-0 vratili na na pobjedničke staze. Inter je od prve minute igrao s tri igrača u veznom redu, a jedan od njih bio je i Marcelo Brozović dok je Mateo Kovačić ostao na klupi do 84. minute.

- Sretan sam zbog Brozovića. Riječ je o pravom igraču, pojačanju za našu momčad - nahvalio je Roberto Mancini igru hrvatskog reprezentativca.

Brozović je tek stigao u Inter, no trener tvrdi kako se već vidi njegov utjecaj na igru.

- On je mlad igrač, koji još nije ni blizu svog maksimuma, a već nam donosi jako puno dobroga u sredini terena. Trebat će mu vremena da bude na svojoj pravoj razini i pokaže svoje mogućnosti.

Partneri u veznom redu Intera jučer su mu bili Medel i Guarin, dok je Kovačić ušao na samom kraju umjesto Shaqirija.

- Marcelo u hrvatskoj reprezentaciji ima potpuno drugačiju ulogu. Kraj sebe ima Luku Modrića pa može igrati s dva ili tri dodira - zaključio je trener Intera.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • LebronPetrovic 09.02.2015.

    Inter. Par godina ga nema nigdje. A onda osvoji Ligu Prvaka, talijansku ligu ili sve zajedno ! Tako će i uskoro biti, već za godinu dvije !

  • pametantip 09.02.2015.

    Ja sam dinamovac ali stvarno ne znam sta vidite u Brozovicu, sreca nek je otisao iz Dinama. Decko ima kondicije, svaka cast, moze trcati, ali da on igra poziciju playmakera to je vec kiks, pitanje je koliko je sposoban i za druge pozicije ;)

  • dobro jutro 09.02.2015.

    Odlicno je startao BVrozovic,pozitivno iznenadjenje,kakav Shakiri,samo ce Mancini zazaliti zbog Kove,i Mazzari je probao forsirati Guarina i Taidera ali je to skupo platio

Komentiraj...
Vidi sve komentare