To je to što me zanima!

Mancini: City je igrao najbolji nogomet, zaslužujemo naslov

U nedjelju će nogometaši Manchester Cityja na domaćem travnjaku protiv QPR-a imati priliku osvojiti premierligaški naslov nakon 44 godine i skinuti s trona United
Vidi originalni članak

Nogometaši Cityja u nedjelju imaju priliku osigurati prvi naslov u Premiershipu nakon 44 godine čekanja. Za to im je potrebna pobjeda protiv QPR-a na Etihadu u utakmici kojoj će na tribinama nazočiti i Aldo Mancini, otac menadžera "građana" Roberta Mancinija.

- Igrači znaju da je sve u njihovim rukama. Ovo je njihova velika prilika. Ovdje nismo osvojili naslov skoro 50 godina, a živimo u gradu u kojem naši "rođaci" pobjeđuju svake godine. To je vrlo teško za naše navijače, pa se stoga nadam da to možemo promijeniti – kaže Mancini, koji smatra da je njegova momčad itekako zaslužila naslov.

- Igrali smo vrlo dobro šest mjeseci. Igrali smo najbolji nogomet u Premiershipu. Nemoguće je svaku utakmicu u godinu dana igrati dobro. Možda nakon nedjelje i dalje nećemo imati naslov, ali moći ćemo reći da smo igrali najbolji nogomet – dodaje talijanski strateg uoči velikog finala sezone.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Van Damme 12.05.2012.

    city hear we gooo

  • red_devils 12.05.2012.

    to bi bilo i zasluženo jer city nije doma utakmicu izgubio i imali su svega dva remija ako se ne varam (tako nesto)...dok opet s druge strane moram pohvalit united koji je u jednom periodu imao 10-oricu igrača ozljeđenih u razdoblju od nekih mjesec dana i s ovakvim igračkim kadrom (kombinacijom mladih i starih igrača) opet su se do kraja borili za naslov i bili jedina ozbiljna konkurencija city-u...teško da će se sutra nešto promijenit al nada uvijek postoji

  • injaki 12.05.2012.

    city sutra 0:0 sa QPR a united gubi u sunderlandu hihihih samo sanjam da sam dobio na kladuši , savršen rasplet za kidanje živaca do kraja. i meni regres od 500kn super sporta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare