To je to što me zanima!

Mancini konačno dobio otkaz, klupu Intera preuzima De Boer

F.C. Internazionale Milano potvrđuje da se klub rastao s glavnim trenerom Robertom Mancinijem sporazumnim dogovorom. Inter se želi zahvaliti Robertu za posao koji je obavio, službeno je objavio Inter
Vidi originalni članak

Inter je i službeno potvrdio rastanak s talijanskim trenerom Robertom Mancinijem (51) nakon što je Tottenham 'nerazzurrima' održao lekciju iz nogometa i slavio s visokih 6-1 na pripremnom turniru International Champions Cup.

 - F.C. Internazionale Milano potvrđuje da se klub rastao s glavnim trenerom Robertom Mancinijem sporazumnim dogovorom. Inter se želi zahvaliti Robertu za posao koji je obavio od dolaska u studenom 2014. godine. Prošle sezone klub je vodio u prvenstvu na polusezoni, a završio je kao četvrtoplasirani i kvalificirao se za Europsku ligu - objavio je Inter u službenom priopćenju, u kojem se dodaje:

- Zahvaljujemo Robertu na predanosti i radu koje je pokazao zadnjih 20 mjeseci.

Klub je nastavio pripreme za nadolazeću sezonu, ali bez Mancinija. Prvi trening vodilo je tehničko osoblje Intera, javlja Corriere dello Sport.

Vjeruje se kako će vodstvo kluba kroz današnji dan konačno objaviti nasljednika Mancinija - Franka de Boera.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Istina_Boli_2 08.08.2016.

    Konacno - svaka cast! Mancini je jedan provikani trener, a u sustini je vrlo slab, nestrucan - prava "talasika"! Sa Interom je prije bio osvojio titule kad inter nije imao nikakvu konkurenciju i kad bi osvojili titulu i da su imali majmuna na klupi. Sa Manchester City, sa onakvim stasnim timom, jedva je uspio osvojiti titulu na jedvite jade, kad je bilo mu teze Ne OSVOJITI TITULU. Mancini = PROVIKANA TALASIKA!

  • pfc 08.08.2016.

    Svejedno,nema pomoci tom klubu

  • funNo1 08.08.2016.

    Ajde konačno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare