To je to što me zanima!

Mancini opet kritizirao Matea: Kovačić će morati igrati bolje

Trener Intera nakon poraza od Fiorentine ljutnju je iskalio na dvojcu koji je zadužen za napade, Podolski - Kovačić. Za hrvatskog je veznjaka rekao da mora bolje
Vidi originalni članak

Roberto Mancini iz tjedna u tjedan je s Mateom Kovačićem (20) u odnosu toplo-hladno. Jedan tjedan ga pohvali, a već idući Mateo je jedan od glavnih krivaca za loše izdanje Intera. Nakon prošlotjednih pohvala poslije pobjede protiv Cagliarija sada su na red došle kritike.

Inter je izgubio od Fiorentine (0-1), a Mateo očito nije iskoristio svoju priliku u prvih 11 pa je Roberto Mancini svoju ljutnju nakon utakmice usmjerio na dva igrača koji su bili zaduženi za napade domaćina - Kovačića i Podolskog.

- Lukas nam mora davati više, ali isto to očekujem i od Kovačića. Svi znamo da Mateo može i mora igrati bolje . Nadam se da će to uskoro i početi činiti - rekao je Mancini nakon poraza kojim se propustio priključiti Fiorentini u borbi za Europsku ligu.

Podolski je igrao do 66. minute kada ga je zamijenio Shaqiri, a Kovačića je u 73. zamijenio Palacio.

- Naravno da mi je bilo žao što Shaqiri nije igrao od početka kada sam vidio kako je igrao nakon ulaska. No potrošio se protiv Celtica i trebao mu je odmor - rekao je Mancini.

Marcelo Brozović igrao je svih 90 minuta za Inter, kao i Milan Badelj za Fiorentinu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Glasaj za HSP1861 04.03.2015.

    Otice on ca zasto bi on trpio ovakve stvari.

  • hardy 03.03.2015.

    sto to Manicni govori kovacic je super igrac.Zabija takve jake bombe kao Kramaric.

  • Stručni komentator 02.03.2015.

    Mancini je neznalica kao i Kovač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare