To je to što me zanima!

Mandalinić treći Hrvat u klubu bivšeg izbornika Hrvatske...

Vidimo se uskoro i krećemo u osvajanje titula, poručio je kratko navijačima makedonskog kluba koji s bivšim hrvatskim izbornikom Željkom Babićem odlučno napada broj jedan u Makedoniji nakon ulaska u SEHA ligu i neelitnu skupinu Lige prvaka.
Vidi originalni članak

Stipe Mandalinić seli u Sjevernu Makedoniju, u Bitolj. Sljedeće dvije sezone igrat će za Eurofarm Pelister s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Splićanin se nije previše premišljao nakon što je nedavno godinu dana prerano završio svoje obaveze u Füchse Berlinu izabravši možda manje zvučnu ponudu, ali onu s kojom će zasad biti najveća zvijezda kluba, pa ako to pomogne u njegovoj rukometnoj revitalizaciji...

- Vidimo se uskoro i krećemo u osvajanje titula - poručio je kratko navijačima makedonskog kluba koji s bivšim hrvatskim izbornikom Željkom Babićem odlučno napada broj jedan u Makedoniji nakon ulaska u SEHA ligu i neelitnu skupinu Lige prvaka.

Za Mandalinića, koji je posljednji put dio hrvatske reprezentacije bio na EP-u 2018. godine, ovo će biti peti klub u karijeru nakon Splita, Karlovca, PPD Zagreba i Füchsea u koji je otišao na polovici sezone 2017./2018., u tom trenutku s preporukom top strijelca Lige prvaka u šestoj sezoni u PPD Zagrebu. Potpisao je tada na tri i pol godine, međutim, u ove nepune dvije i pol malo je toga išlo po planu. Nezaobilazne ozljede (pukao opet prednji križni ligament koljena) pa malo slabije zdravlje i teško je bilo izvući iz problema. Ove je sezone zabio skromna 24 gola.

STIPE MANDALINIĆ NAPUSTIO FUCHSE Hrvat prvi na udaru: Klub mu raskinuo ugovor zbog korone

Prije Mandalinića Makedonci su doveli bosansko-hercegovačkog reprezentativca Josipa Perića, makedonskog Marija Tankoskog, ali i još dva Hrvata, Tomislava Kušana iz Logrona i mladog hrvatskog reprezentativca Matea Maraša koji nakon Akademije Balić i Metličić radi ozbiljan iskorak. Prava mala "krolonija" u Bitolju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GGs2 13.05.2020.

    Najbolji suter u Hrvatskoj koji starom prdonji nije dobar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare