To je to što me zanima!

Mandić: Vardar je trebao biti u Zadru, a Meškov je favorit Sehe

Još se pripremamo za novu sezonu i izazove u Ligi prvaka, kazao je trener zagrebaša Ivica Obrvan koji je neočekivano dobio priliku boriti se za regionalni trofej dan nakon što je ispao od Vardara
Vidi originalni članak

Ni kriv ni dužan PPD Zagreb upao je na Final Four Seha lige nakon pozitivnog testa na korona virus Makedonca Borka Ristovskog i činjenice da je baš hrvatski prvak igrao protiv njega u utorak i da je bio najbolje plasirani klub u prvom dijelu sezone.

Nakon slobodnog dana u srijedu, zagrebaši su se tako ekspresno morali spakirati i krenuti prema Zadru gdje ih u petak od 18 sati očekuje polufinale regionalne lige protiv bjeloruskog Meškova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zagreb je promijenio dosta igrača u odnosu na prošlu godinu, a činjenica je da se još uvijek nalazimo u pripremnom periodu za novu sezonu i za izazove koji nas čekaju u Ligi prvaka - najavio je utakmicu trener Ivica Obrvan.

Osvrnuo se i na situaciju s Vardarom.

- Činjenica je da smo u specifičnim okolnostima uopće stigli u Zadar, nakon što se dogodila ova nesretna situacija s Vardarom. Sutra nas očekuje sraz s jakim protivnikom koji je baš poput nas promijenio dobar dio svog rostera. Mislim da imaju sjajnu ekipu s jednim genijalcem Stašom Skubeom koji dirigira njihovom igrom. Na nama je da pružimo svoj maksimum na oba kraja terena i da vidimo gdje će nas to dovesti - dodao je.

Kapetan David Mandić priznao je: Vardar je trebao biti u Zadru. Ali kad su već dobili priliku, pokušat će ući u finale.

- Neće biti lako pripremiti se za dvoboj s Meškovim. Mislim da nas čeka velika borba protiv jednog od favorita natjecanja. Mislim da imamo prostora za napredak, osobito u napadačkom dijelu gdje smo zakazali u dvobojima s Vardarom. Možda nismo u optimalnom izdanju, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe - rekao je Mandić.

Matej Hrstić neće biti na raspolaganju Obrvanu zbog ozljede zadnje lože baš protiv Vardara, a od ranije su izvan stroja Valentino Ravnić, Filip Perić i Adin Faljić. U drugom polufinalu od 20.30 igraju Veszprem i Zaporožje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Qurcy Ban 03.09.2021.

    Ako ne dogovore sa sudcima, ispadaju od Meshkova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare