To je to što me zanima!

Mandžin prvi dan u Atleticu: O meni neka pričaju drugi, a ne ja

Mario Mandžukić novi je igrač Atletico Madrida. Španjolski prvak predstavio ga je danas i odmah proveo klupskim kompleksom gdje je posjetio i školu nogometa
Vidi originalni članak

Osjećam se sjajno, jedva čekam da počnem s treninzima. Ponavljam, baš se super osjećam, rekao je Mario Mandžukić na predstavljanju u Atletico Madridu.

Predstavljen je kao veliko pojačanje madridske momčadi u lovu na obranu naslova prvaka Španjolske.

- Znam da dolazim iz velikog kluba, ali i Atletico je velik klub i vjerujem da ću ovdje biti jako sretan. Došao sam u Atletico jer smatram da mi odgovara njihov način igre. Ne volim puno pričati o sebi, neka to rade drugi - rekao je Mandžo.

Klupski čelnici nakon liječničkog pregleda i potpisa ugovora proveli su Mandžukića klupskim kompleksom, a najdirljiviji je bio doček mladih Atleticovih igrača u školi nogometa. Odmah po dolasku počeli su skandirati Mandžino ime te su se svi htjeli slikati s njim i dodirnuti ga. Uvijek nasmijanom Mandži to nije smetalo.

- Atletico ima sjajne navijače, čuo sam o njima, a i sam sam se uvjerio da su odlični. Nadam se da ćemo se uskoro skupa veseliti - zaključio je Mandžukić svoj prvi intervju za službenu stranicu Atletica.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Domagoj DomoKnežević 18.07.2014.

    Sta bi dao da sam ja tu mandzo naj bolji si voli te domagoj <3 <3

  • Kati 12.07.2014.

    Mario vrh si..sretno i blagoslovljeno ti bilo..voli te cili svit osobito Hrvatice..

  • polo90 11.07.2014.

    Ne bih htio ovim komentarom uvrijediti marija ,ali mislim da je u njegovom slučaju primjenjiva ona narodna ,"SA KONJA NA MAGARCA ILI TRESLA SE BRDA RODIO SE MIŠ " UOSTALOM KAO I OKO SVEGA KOD NAS HRVATA .

Komentiraj...
Vidi sve komentare