To je to što me zanima!

'Mandžo terorizira obrane, a spremamo se i za provokacije'

Najopasniji je Mandžukić, on je svjetska klasa. Ako mu se pruži prilika, terorizirat će svaku obranu. Moramo se pripremiti za njegove napadačke sposobnosti, ali i provokacije, kaže ukrajinski reprezentativac Ordec
Vidi originalni članak

Hrvatska u petak igra kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv Ukraijne. Reprezentativci su se okupili i premda ima problema u zadnjoj liniji, optimizam je na najvišem mogućem nivou. Atmosfera je sjajna kao i uvijek.

Protivnik je Ukrajina, koju vodi veliki, legendarni napadač Milana Andrij Ševčenko. Jučer su se njegovoj vrsti priključili Zinčenko i Konopljanka, a danas se očekuju Petrjak, Bojko, Seleznev, Kravec i Šahov.

- Maksimir je ključan u našoj borbi za prvo mjesto u skupini, od kojeg ne odustajemo, no čak bi i bod bio dobar u našoj misiji. Hrvatska? Očekuje nas težak meč protiv momčadi koja je opasna i koja je silno kompetitivna - rekao je Šahtarov branič i suigrač našeg Darija Srne Ivan Ordec.

Smatra kako najveća prijetnja dolazi od - Marija Mandžukića.

- Najopasniji je Mandžukić, on je svjetska klasa. Ako mu se pruži prilika, terorizirat će svaku obranu. Moramo se pripremiti za njegove napadačke sposobnosti, ali i provokacije.

Utakmica je na rasporedu u petak u 20.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Yugonostalgicar 22.03.2017.

    Zao mi je Kalinica i jos bar stotinu napadaca koji su rodjeni u vrijeme Panjdzukica

  • Boki8 21.03.2017.

    Ja mislim imam neki osjecaj da ce se balun odbiti od panja u gol i eto 1-0 za Hr Mandzo strijelac.

  • walter.weiss 21.03.2017.

    Kalinic i(li) Kramaric u napad,Mandzo lijevi vezni da pomaze Pivaricu u obrani

Komentiraj...
Vidi sve komentare