To je to što me zanima!

Mandžo je bolje, ali Bugarsku će napadati razigrani Kalinić

Sve napore jako dobro podnosi, ništa ga ne boli, kaže liječnik reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević. Ipak, Bugarsku će vjerojatno propustiti te će igrati protiv Malte
Vidi originalni članak

Već se na treningu u ponedjeljak vidjelo da je stanje s Marijem Mandžukićem puno bolje, a jučer je to potvrdio i liječnik reprezentacije.

- Ima velikih poboljšanja s Mandžukićevom ozljedom mišića. Dosad je jako dobro reagirao - rekao je dr. Zoran Bahtijarević i dodao:

- Danas će ići na kontrolni ultrazvuk. Sve napore dobro je podnio, pa bismo mu mogli i pojačati intenzitet treninga. Za subotu i Bugarsku vjerojatno neće biti spreman, ali protiv Malte bi svakako trebao igrati.

Svjestan je izbornik Ante Čačić da bi Mandžukić vjerojatno i s nedovoljno zaliječenim bedrenim mišićem zaigrao protiv Bugarske, i on želi ispraviti dvije lošije partije, u Azerbajdžanu i Norveškoj, ali svjestan je da ne treba previše riskirati. Kako sad stvari stoje, srednji napadač protiv Bugarske bit će razigrani Nikola Kalinić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mandjosb 07.10.2015.

    ajmo mando care. ...!!!!

  • emi300 07.10.2015.

    jbt, ima visinu, skok, čvrstoću, a on samo leži po terenu, pa daj primi koju loptu, zadrži je, razigraj, jbmti takvog svjetskog napadača koji ne može loptu primiti i napravit dupli pas ili odlozit loptu

  • 07.10.2015.

    samo ti propusti obe utakmice, tako i imamo šanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare