To je to što me zanima!

Mandžo je protiv nasilja nad ženama: Nosio crvenu oznaku

Jučerašnje utakmice Serie A obilježile su crvene oznake na licima svih igrača. Time je vodstvo lige željelo odati počast kampanji koja se bori protiv nasilja nad ženama, a istu je nosio i naš Mandžukić
Vidi originalni članak

Krasna gesta Talijana!

Svi koji su jučer gledali utakmice talijanske lige nisu mogli ne primijetiti da svi igrači na licima imaju oznake crvene boje. Vodstvo talijanske Sere A odlučilo je podržati svjetsku organizaciju WeWorld Onlus koja se već 20 godina bavi promicanjem prava žena i oštrom borbom protiv svakog nasilja nad nježnijim spolom.

Tako su se crvene oznake našle na licima jučerašnjeg kapetana Juventusa Marija Mandžukića, Paula Dybale, te Portugalca Cristiana Ronalda.

Ovo je drugi put da se ovakva akcija održava u Italiji. U četvrtom mjesecu ove godine igrači su također imali crvene oznake na licima.

- Nasilje je veliki kulturološki problem. Kako bi ga riješili, naši sinovi moraju poznavati prave životne vrijednost, a mi im kao stariji moramo to pokazati - rekao je nekadašnji talijanski golman Francesco Toldo koji je oduševljen akcijom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • uglavnom 25.11.2018.

    Ja sam protiv nasilja na muškarcima i ženama. Ovi članci čine da se čini da postoji samo nasilje nad ženama.

  • Boki8 25.11.2018.

    Znaci svi indijci su protiv nasilja nad zenama jer oni nose crvenu tocku na celu i neskodaju je nikada. Trebali su Mandzo i ekipa isto staviti na celo kao indijci.

  • Uvijekkontra@ 25.11.2018.

    Bas me zanima kako će pomoći ta crvena farbica na Mandjinom licu nekoj zlostavljanoj zeni? Dosadili ste više s tim sranjima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare