To je to što me zanima!

Mandžo kao ministar turizma: Pozvao turiste k sebi na Brač

Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor, napisao je naš reprezentativac Mario Mandžukić na svom Instagramu. On trenutno puni 'baterije' za sljedeću sezonu...
Vidi originalni članak

Sjajni Mario Mandžukić odmara se poslije izuzetno naporne sezone u talijanskom Juventusu. Naš reprezentativac trenutno boravi na Braču i puni baterije za novu sezonu za koju će mu pripreme početi sredinom srpnja. 

- Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor - stoji u njegovoj objavi na Instagramu. Kao pravi ministar turizma pobrinuo se za promociju svoje zemlje.

Podsjećamo, Mario je ove sezone bio jedan od najzapaženijih igrača torinske 'stare dame' s kojom je osvojio drugi uzaspotni naslov prvaka Italije kao i Kup.

U finalu Lige prvaka Juve je razbijen od Reala u Cardiffu 4-1, a Mandžo je zabio jedan od najljepših golova u Ligi prvaka ikad.

Poslije te utakmice dobio je i neke kritike koje je prokomentirao ovako:

- Lavove ne brine mišljenje ovce - napisao je Mandžukić uz sliku na kojoj je nabrojao sve svoje trofeje posljednjih godina.

Nema sumnje kako će se naš 'terminator' posve rekuperirati za nove izazove te i od sljedeće jeseni biti jedna od udarnih igala Juventusa, kao i reprezentacije Hrvatske koja lovi plasman na Mundijal sljedeće godine u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • tuna111 27.06.2017.

    A da mu stvarno dodes, zvao bi muriju.

  • mihic82 27.06.2017.

    Ja sam od cijele priče pročitao Most

  • TitoposljeTita 27.06.2017.

    Mandjo se more šetat i kupat po Dalmaciji di god ga je volja. Još nema razloga za strah. Nadam se za njega da ce tako i ostat,ako ne,sam ce bit kriv. Kad ce šuki u Dalmaciju??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare