To je to što me zanima!

Mandžo kao Toni, Zec kao Niko Kranjčar? Malo sutra

Mamić nije puštao Mandžukića ispod 15 mil. eura. Sad traži 10 iako toliko stoji jedan Luca Toni. Zec iz Šibenika može otići za 3, kao Kranjčar, Pizarro
Vidi originalni članak

Ako dobijemo onoliko koliko smatramo da trebamo dobiti, a to je deset milijuna eura, prodat ćemo Mandžukića, rekao je nedavno Zdravko Mamić.
Maminjo je “skroman”, pa vjeruje da u ovo recesijsko vrijeme može dobiti toliko novca za igrača koji više od tri mjeseca nije zabio ni gol. Bayern je u ljeto 2007. godine za Lucu Tonija, tad ponajboljeg igrača Serie A, Fiorentini platio deset milijuna eura. Toni je, za razliku od Mandže, dokazana klasa, ali čelnicima Fiorentine nije palo na pamet da za njega traže astronomski iznos. 
Nije Zdravko Mamić jedini čelnik nogometnoga kluba u Hrvatskoj koji “precjenjuje” svoje igrače. Šibenik za Ermina Zeca traži tri milijuna eura. Primjerice, Werder je prošlog ljeta za Claudija Pizarra Chelseaju platio dva milijuna. Pizarro je u Bundesligi zabio sedam golova, a Zec je u deseterostruko slabijem HNL-u zabio osam. Zec je bio pred vratima Maksimira, ali je Mamić odustao nakon što su Šibenčani “izvjesili” cijenu.
Velika Benfica bila je zainteresirana za kupnju Anasa Sharbinija. Portugalci su počeli ozbiljno pregovarati s Riječanima, ali su čelnici kluba s Kvarnera poručili da ne daju  Anasa za manje od sedam milijuna eura. Benfica je odmah odustala i za samo 500.000 eura više iz Zaragoze dovela Pabla Aimara, koji je svojedobno bio ponajbolji mladi nogometaš na svijetu.
Anas je u paketu s bratom Ahmadom za malo više od dva milijuna eura završio u Hajduku. Ibričića želi dovesti Blackburn, ali Hajduku ne želi platiti sedam milijuna eura.





NEBULOZNE PONUDE IZ HNL-A:

5. 000 000 EURA
- A. Callelo - Mamić je tvrdio da su mu je Šahtar nudio velike novce. Primjerice, Javier Saviola za te novce igra u Benfici

3.000 000 EURA
- Schalke, Hannover, Dinamo ili Hajduk, Zec može gdje hoće. A za sličan iznos Kranjčar je prešao u Tottenham.

2. 500 000 EURA
- Ivicu Vrdoljaka želi Red Bull Salzburg. Gudjonsen, bivši igrač Barce pojačao je za taj iznos Monaco.

2. 000 000 EURA
- Domagoj Vida iz Osijeka ima ponude iz Engleske i Njemačke. Ali za otprikike toliko novca Pizzaro je pojačao Werder.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dzulii 22.12.2009.

    cuj to 10miliona za mandzukica i 5 za zeca.nigdje veze.igraju u hnl ligi i klubovi zele tolike novce za njih,ako tako nastave ova dvojica ce zavrsit karijeru u hnl ligi.al dobro igrao je i kranjcar i eduardo u hnl ali oni su se prodali zbog toga sto su igrali u reprezentaciji i tu se pokazali,dok ova dvojca nisu u reprezentaciji.jedini koji vrijedi je ibricic i on ce vjerovatno biti dobro prodan...

  • torca1950 22.12.2009.

    ako su mogli rivaldo i romario ić u neke tamo arapske lige zaš nebi i oni mogli hnl...samo ih treba dobro platit,a tada i tako i tako nije vjerovao u njih...

  • Kranjcar19 22.12.2009.

    Ti transferi se ne mogu uspoređivati zbog mnogo razloga jedan od najvećih je visina plaće npr. Pompey nije htio više Niku jer je bio najplaćeniji igrač kluba a misli su mu bile negdje drugdje i htio je otići na kraju sezone besplatno, Pompey u takvim financijskim problemima radije tu plaću potroši na posudbu 2-3 igrača jer za kupnju igrača nemaju ni funte. Isti primjer je i za Toni-a koji ima ogromnu plaću i 32 godine na leđima i vrlo vjerojatno će otići iz Bayerna besplatno. BTW nemojte briniti za Mamića on zna kako prodati igrača Mandžo možde neće otići za 10 mil. eur. ali neće otići za manje od Kale ( 7 mil. eur.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare