To je to što me zanima!

Mandžo: Neka se drugi brinu o nama, tako razmišlja i izbornik

Sviđa mi se što izbornik ima stav da se drugi prilagođavaju nama, a ne mi njima. Kvalitetu imamo i drago mi je da trener tako razmišlja, rekao je Mandžukić
Vidi originalni članak

Sve je na svom mjestu. Lijepo su nas dočekali. Prvi cilj nam je prolazak skupine, rekao je Mario Mandžukić na konferenciji za novinare, nakon odrađenog jutarnjeg treninga.

- Poraz od Turske 2008.? Što se mene tiče, to me ne zanima. Nema smisla vraćati se na nešto što je bilo prije. Uostalom, nisam ni bio u Austriji pa sve što kažem ne bi bilo dobro. Dosta je toga drugačije. Prošlost me ne zanima, teško je uspoređivati Tursku tada i danas, kao i Hrvatsku - rekao je Mandžukić i dodao:

- Sviđa mi se što izbornik ima stav da se drugi prilagođavaju nama, a ne mi njima. Kvalitetu imamo i drago mi je da trener tako razmišlja. Imamo dobre igrače i dobru momčad i zato tako i treba razmišljati.

- Respektiramo Tursku, jako su dobri, a bilo bi lijepo Euro otvoriti s pobjedom. Znamo kakve igrače imamo, ali to neće ništa značiti ako to ne prenesemo na teren. Moramo biti kao jedan - dodaje Mandžukić.

Subašić: Nikad nisam izgubio na Parku prinčeva

Nakon Mandže, riječ je dobio i Danijel Subašić.

- Igramo u Francuskoj i meni je posebno lijepo zbog toga. Na Parku prinčeva još nisam izgubio, nadam se da i neću, rekao je Subašić.

- Turska je dobra reprezentacija, čvrsta je i nema tu podcjenjivanja. Dobri su u prekidima i jaki kao kolektiv. Igrao sam protiv njihovih igrača u Ligi prvak. Ako budemo igrali dobro, riješit ćemo to u našu korist. Imamo igrače koji su u najboljim svjetskim klubovima i Turska će se morati prilagođavati nama - kaže Subašić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Repriza 1998. - zašto ne! Detaljna usporedba vatrenih i Čačićeve družine!

Idi na 24sata

Komentari 51

  • stoposto hrvat 09.06.2016.

    ako budu imena igrala u kur...smo ako budu igrali igrači za narod i svoje boje gaazimo sveeeeeeee odredom......

  • Diego Simeone 08.06.2016.

    pustite ove ljubomorne danila knoru i badja ili samo knoru mislim da je to jedna osoba,ovaj tornado je zestoki pacijent,frajeri su kao glup i gluplji,pa ljudi pogledajte im komentare

  • RobertoBađo 08.06.2016.

    tesko da cemo dobit turke s ovom panjinom...ionako cemo startat 10 protv 12 jer je s druge strane njegova prava domovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare