To je to što me zanima!

Mandžo nije teže ozlijeđen, Sammir zabio za tri boda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo je u derbiju 20. kola pobijedio Slaven Belupo na Maksimiru. Gol za pobjedu zabio je Sammir u 18. minuti nakon ubačaja Tomečaka
Vidi originalni članak

Dinamo je u derbiju 20. kola HNL-a pobijedio Slaven Belupo na Maksimiru 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Brazilac Sammir. Tomečak je nakon kombinacije s Mandžukićem lijepo ubacio u deset metara pred gol Slavena gdje je Sammir zaboravljen od braniča Belupa glavom zabio lijep gol za pobjedu. Utakmicu je obilježio ružan start Kaje Rogulja na nogu, odmah ispod koljena stajne noge, Marija Mandžukića na samom kraju utakmice. Mandžukić je iznesen na nosilima i čini se da bi mogao duže pauzirati. Prema fotografijama i televizijskoj snimci čini se kako je stradalo koljeno ili potkoljenična kost. Samo pukom srećom noga nije pukla. Da je Mandžo čvršće stajao na toj nozi, pukla bi vjerojatno kao Eduardova.
- Mandžukić je dobio udarac točno u živac ispod koljena i noga mu je bila utrnula, no sad je već bolje. Još je teško reći koliko je ozljeda ozbiljna, večeras neće ići na snimanje. Obavit ćemo to u ponedjeljak i onda ćemo vidjeti - rekao je doktor Božidar Šebečić.
- Pobjeda nam je vratila poljuljano samopouzdanje nakon utakmice s Hajdukom. Nismo briljirali, ali piše se pobjeda. Očekivali smo ovako tešku utakmicu. Protivnik je bio kvalitetan, dobro organiziran i mislim da smo zasluženo dobili utakmicu - rekao je Marijan Vlak nakon utakmice.
Da je Dinamo kvalitetnija momčad potvrdio je i gostujući trener.
- Dinamo je bio bolja momčad. Mi smo loše držali sredinu, naročito u prvom dijelu. Drugo poluvrijeme smo malo bolje igrali, no to nije bilo dovoljno za 'modre' - kaže Petković.
Za tri boda je asistirao debitant na desnom boku, mladi Tomečak.
- On je naša škola. Vjerovao sam u njega i on je opravdao povjerenje - priča Vlak.
Slaven Belupo čvrsto drži treće mjesto koje vodi u Europu.
- Ima još dosta utakmica i moramo zapeti da ostanemo tu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gallaz 02.03.2009.

    Miguel je sve reko. . . A uostalom dinamo ih je razmontiro sinoc, da su imali malo ozbiljnije napadace probusili bi ih 5-0. . .

  • Miguel2308 02.03.2009.

    dinamo pobjedio 1:0 upravo kako je dogovoreno jedan razlike da se nista ne primjeti!!da znam to iz nekih izvora sto manje golova jer slavenu sada bodovi ne trebaju ali ipak ne mogu dozvoliti da ih kanta losija ekipa !!!da je slaven igrao 100% onako kako moze dinamo nikada ne bi pobjedio tu utakmicu !!!!ali hajduk ce ipak biti prvi ,dinamo drugi slaven treci ili cetvrti!!ko je gledao i pratio slaven ......zna...!!!!! Daj smanji drogu čovječe...Pa ne mogu vjerovati dokle seže ljudska glupost... A znaš koji ovo torcidaši pišu? Oni koji su kopačke vidjeli samo u izlogu a za hajduk navijaju jer je to nekada bilo IN. Isti takvi nisu ikada vidjeli utakmicu uživo i neznaju nabrojati ni tri igrača iz sastava hajduka. Baš sam na nesreću, imao priliku u takovom širem društvu gledati ovaj posljednji derbi, srećom bilo je i razumnih ljudi pa je sve prošlo u redu... Pravi hajduci shvaćaju da im je ovaj derbi, za razliku od onog u Zagrebu, podario gospodin Bebek

  • gallaz 02.03.2009.

    Samo cekam dalmose sa komenterima kako je mario i sinoc dobro odglumio. . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare