To je to što me zanima!

Mandžo odradio ključan posao u kojem je gotovo ostao - gol!

U jednom je navratu gotovo ostao gol. Suso i on vodili su žestoku bitku, a Španjolac ga je vukao i vukao... Srećom, Mandžina oprema je izdržala. Koliko je mogla...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić i Kwadwo Asamoah odlično su pratili i blokirali Susa. On je, sa svojim golovima i asistencijama, glavni igrač Milana, a mi smo odradili odličan posao neutraliziravši ga, rekao je trener Juventusa Max Allegri nakon što je torinski klub slavio 2-0 na San Siru sjajnim golovima Gonzala Higuaina.

Kalinićev i Mandžin okršaj tako je otišao na stranu Juventusovog igrača koji je morao uložiti ponovno velike napore kako bi pomogao svojoj momčadi.

Dakle, Suso je bio posve neutraliziran, Mandžo je u više navrata bio najviši u vlastitom šesnastercu te ponekad klizećim startovima morao čistiti situaciju.

U jednom je navratu gotovo ostao gol. Suso i on vodili su žestoku bitku, a Španjolac ga je vukao i vukao... Srećom, Mandžina oprema je izdržala. Koliko je mogla...

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • the devil 29.10.2017.

    Kad krenem čitati, pomislim kako novinari spominju neku svjetsku klasu napadača,dok je to samo manđukić... Bayern ga je koristio da odvuče obranbene igrače da napravi prostora za riberya i robbena...ili je od spomenutih čekao loptu na 5 metara pa je samo u gol poslao.. tamo je bilo lako zabijat .. al što on ima osim borbenosti i skok igre? On je srednja klasa,daleko od napadača kakvog ima u timu, poput dybale ili higuaina.vidjelo se u athleticu i sad u juveu..

  • BarunMunchausen 29.10.2017.

    U repki ne prelazi centar prema nazad. Prodao je on dobro svoju borbenost vani. Takvi su potrebni ekipi da im diže energiju i borbenost. Nije Alegri blesav. Takav je bio i Gatuso, Ademi u Dinamu, nekad Mužinić, Mustedanagić.... Kad imaš takve svi moraju biti borbeniji jer se onda ko na dlanu vidi da jedan gine a svi drugi zabušavaju. Oni su tehnički limitirani ali dižu moral i borbenost ekipe a to je najvažnije. Možeš imat deset Mesija ali bez ovakvih se ne osvajaju titule.

  • badr hari 29.10.2017.

    Ma Manđo je stari moj čudo pa da njega nema nogomet bi se ukinuo. Stvarno ga pretjerujete

Komentiraj...
Vidi sve komentare