To je to što me zanima!

Mandžo oduševio Španjolce: 'Očitao nam je svima lekciju'

Sam se javio i okončao raspravu o tome je li ga Carvajal ugrizao i to treba pohvaliti. Lakši način bio mu je šutjeti i pustiti raspravu, ali otišao je korak dalje i demantirao
Vidi originalni članak

Igra Marija Mandžukića u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u kojoj su Atletico i Real odigrali bez golova na Vicente Calderonu, imala je veliki odjek u svjetskim medijima, no ono što je hrvatski reprezentativac napravio nakon susreta, naišlo je na još veće divljenje u Španjolskoj. 

Kada se jutro nakon utakmice svijetom proširila snimka u kojoj se navodno vidi kako je Carvajal ugrizao Mandžu, napadač 'rojiblancosa' sve je demantirao putem svog Twitter profila. 

Ovakva Mandžina gesta oduševila je Španjolce koji ne prestaju sipati komplimente na račun hrvatskog igrača. 

- Mandžukić je napravio gestu koju treba pohvaliti i takav pristup treba biti primjer svakome sportašu. Sam se javio i okončao raspravu o tome je li ga Carvajal ugrizao i to treba pohvaliti. Lakši način bio mu je šutjeti i pustiti raspravu, ali otišao je korak dalje i sve demantirao. Ne samo da je dao lekciju svima u nogometu, već i nama novinarima koji se često izgubimo - napisao je novinar Mundo Deportiva dok su komentari čitatelja puni pohvala za Mandžu. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • tomicalomica 17.04.2015.

    Svaka cast Mandjo kralju !! Trenutno medju 3 najpopularnijih licnosti u Spanjolskoj... Nas Mandjo , spanjolski kralj i neka porno glumica , ne mogu se sjetiti imena ali zna Suker.

  • svejedobro 17.04.2015.

    Ma i novinari vide priču gdje je nema samo da se neš napiše..

  • Nikica Sokolic 17.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare