To je to što me zanima!

Mandžo otišao, a dolazi Pogba? Juventus vraća asa iz Uniteda

Cristiano Ronaldo, Dybala i... Pogba. Talijani pišu kako će Francuz nazad u Juventus već u ovom prijelaznom roku. Na Old Trafford iz Torina bi se poslalo 60 milijuna eura i Emrea Cana
Vidi originalni članak

Prema pisanju talijanskih medija francuski nogometni reprezentativac Paul Pogba (26) u siječnju bi mogao preseliti iz Manchester Uniteda u redove Juventusa za 60 milijuna eura odštete i njemačkog veznjaka Emrea Cana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, no 2012. je 'pobjegao' u Juventus i to besplatno.

Legendarni Alex Ferguson je prije nekoliko godina otkrio kako je Pogba tada trebao potpisati novi ugovor s Unitedom, ali njegov menadžer Minoa Raiola je sve dogovorio s Juventusom.

Francuz se u Juventusu zadržao do kolovoza 2016. kada se vratio u Manchester United za vrtoglavih 105 milijuna eura, a sada je - na korak do povratka u Torino.

USKORO GA ETO U HNL-U Stop the VAR in Croatia? Kako je videoanaliza rastužila naše...

Engleski mediji navode kako je francuski veznjak frustriran svojom situacijom na Old Traffordu, veliki interes za njegove usluge pokazali su i Real Madrid i PSG no Talijani posao žele obaviti odmah u siječnju, a ne na kraju ove sezone.

Juventus je spreman platiti 60 milijuna eura, a prema Manchesteru bi krenuo i Emre Can kojeg Juve ove sezone nije prijavio za Ligu prvaka. Njemački veznjak je stigao u torinsku 'Staru damu' 2018., iz Liverpoola za 16 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pivski trbuh_1988 26.12.2019.

    Hm hm ne pamtim da je Juventus neko veće pojačanje doveo u prvom mj.. tako da. Bit im dovoljno da trenera smjene.

  • SilikoniralaSiSe 26.12.2019.

    Mislim da je Pogba dobar grač, ali ManUtd jednostavno ne zna iskoristit igrače. Svak tko je došao u taj klub postao je samo gori, dakle nisu pogodili s nijednim pojačanjem.

  • Zagor te-nej 26.12.2019.

    Baš će se usrećiti.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare