To je to što me zanima!

Mandžo predstavljen u Torinu, uzeo 17-icu: Vjerujem u trofeje

Mario Mandžukić u četvrtak je po prvi put službeno obukao crno-bijeli dres velikana Juventusa i govorio pred novinarima i velikim brojem obožavatelja. Nosit će broj 17
Vidi originalni članak

"Stara dama" velik je klub i godinama prema njemu gajim simpatije. Ovdje se stalno osvajaju trofeji i nadam se da ću doprinijeti u pobjedama, rekao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić na predstavljanju u talijanskom prvaku Juventusu.

Mandžo je potpisao za Torineze prije gotovo mjesec dana, no ugovor mu je počeo vrijediti od 1. srpnja. Na dresu će, umjesto devetke koju je nosio u Atléticu, nositi broj 17 koji je nosio u Dinamu i još uvijek nosi na kockastom dresu. Otpala je tako mogućnost da preuzme desetku koja je ostala upražnjena nakon odlaska Carlosa Téveza.

- Izabrao sam taj broj jer sam ga nosio na početku karijere u Hrvatskoj, kao i u reprezentaciji - pojasnio je Mario novinarima i brojnim obožavateljima koji su ga tražili autogram.

Mandžukić je prošetao i svojim novim nogometnim domom, Juventus Arenom, gdje je opalio selfie. Sad će tu biti u istoj momčadi s Gianluigijem Buffonom protiv kojega nikad nije izgubio.

- Razgovarao sam s njim nekoliko puta i rekao mu da mi je idol još otkad sam bio klinac. Protiv Juventusa mi je uvijek bilo jako teško igrati pa je i to razlog dolaska, sada smo na istoj strani. Dat ću sve od sebe, ne računaju se samo golovi.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Xenosmilus 20.07.2015.

    pa sto napadate toga knoru,čovjek je bar realan za razliku od vas drugih!!! mandzo ne da je prosječan nego je ispod prosječan igrač!!! igrač bez tehnike,ne može moju babu proc jedan na jedan,dudu za njega još uvijek pele

  • BROCO 18.07.2015.

    Pa majstore krenio si u crno bijelom dresu ali Marsonije pa sad nastavi i zavrsi karijeru u Juveu neka ti je sa srecom

  • mandjosb 17.07.2015.

    za 365 dana ti ćeš biti hdz-ov fan...a manđuka će malo u englesku...može mu se

Komentiraj...
Vidi sve komentare