To je to što me zanima!

Mandžo se oprostio od kluba, zahvalio svima osim Guardioli

Mario Mandžukić zahvalio se suigračima u Bayernu na podršci, navijačima, kao i bivšem treneru Juppu Heynckesu. No Mandžo nije ni spomenuo Pepa Guardiolu...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić preselio se iz Münchena u Madrid. Mandžo je potpisao na četiri godine. U Bayernu je zabio 48 golova u 88 utakmica u svim natjecanjima. Hrvatski napadač na svom Instagramu oprostio se od bivših suigrača u Bayernu, zahvalio svim navijačima na podršci, ali jedino Pepa Guardiolu nije spomenuo. 

Nije tajna da se Mandžo i Guardiola ne vole. Španjolski trener nije favorizirao hrvatskog igrača koji se očito nije uklapao u njegovu sustav igre s "lažnom devetkom".

Pep je dvaput izbacio Mandžukića iz momčadi zbog nezalaganja. Mandžo se preselio na klupu, a kad se otvorila šansa za odlazak u Atletico, Mario nije previše razmišljao.

- Htio bih zahvaliti bivšim suigračima i Bayernu na podršci. Posebno hvala navijačima bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Uvijek sam Bayernov dres nosio ponosno. Veliko i iskreno hvala bivšem treneru Juppu Heynckesu s kojim sam proslavio najveće uspjehe. Rastanci bole, ali uspomene ostaju zauvijek. Želim svima u klubu sve najbolje, hvala vam - napisao je Mandžukić na svom profilu na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • moslavina995 22.07.2014.

    Mandžukić ima pravo ali isto tako Vukojević i Eduardo.Samo su rekli istinu o svojim slučajevima. Istinu uvijek treba reći i ne znam zbog čega ih netko zbog toga kritizira.Možda bi trebalo probleme prešutjetii pa da sve bude ko iz bajke?

  • RobertoBađo 22.07.2014.

    Ne trebaju jednom gospodinu Guardiolu neke nebitne riječi od nekog nebitnog prosjeka

  • denis-zg 21.07.2014.

    Koliko sam ja pročitao zahvalio se svima a to uključuje i guardiolu! Tako i onako pored müllera i lewandowskog nema mjesta za njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare