To je to što me zanima!

Mandžo: Strpljenjem ćemo doći do pobjede u Bergenu

Hrvatski prvak u četvrtak igra utakmicu 2. kola Kupa Uefe protiv norveškog Branna, a “modra” svlačionica uvjerena je u pobjedu
Vidi originalni članak

Ne znam ništa o Brannu, nisam čuo ni za jednog njihovog igrača, no do četvrtka ću ih upoznati, rekao je kroz smijeh napadač Dinama Mario Mandžukić. Na ruku je stavio narukvicu s biblijskim motivima, istu kakvu na ruci nosi izbornik Bilić. Vjeruje, kao i cijela svlačionica, da će se iz Bergena vratiti s tri boda, prijeko potrebna za plasman u sljedeću fazu.
- Ne treba jurišati od početka i gubiti glavu. Strpljenjem ćemo doći do pobjede. Uostalom, najbolje je primijeniti recept iz Amsterdama - kaže Mandžukić. Brann je na svom terenu već izgubio od Olićeva HSV-a, a Mandžukić kaže kako Olića nisu tražili savjet.
- Nije bilo vremena, tema je bila Engleska i Wembley. Brannu je prvenstvo završilo  prije mjesec dana, možda je to dobro za nas - završio je Mandžo.

DOBRA VIJEST
Brann Bergenu je prvenstvo završilo prije mjesec dana i, osim Lige Uefa, nemaju natjecateljskih utakmica.

LOŠA VIJEST
Dinamo je protiv Basela i Međimurja  stvorio “milijun” prilika, no u te dvije utakmice uspjeli su zabiti samo jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare