To je to što me zanima!

Mandžukić upitan za Grčku, a Milan Badelj definitivno otpao!

Zatezanje u zadnjoj loži ipak će Mandžu odvojiti od ostatka momčadi na treninzima ovih dana, a svi se nadamo kako će se Mario oporaviti i predvoditi "vatrene" protiv Grka na Maksimiru
Vidi originalni članak

Loše vijesti za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića uoči ključnih utakmica protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ozljedila su se čak dvojica prvotimaca "vatrenih".

Mario Mandžukić dočekao je kraj utakmice njegova Juventusa protiv Beneventa u nedjelju s bolnom grimasom na licu zbog problema s nogom. Nakon što se Brođanin priključio hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uoči utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke u četvrtak i nedjelju, postalo je jasno o čemu je riječ.

Mandžo je osjetio nelagodu u stražnoj loži te je obavio pregled magnetskom rezonancijom u Zagrebu koji je pokazao kako nema strukturnih oštećenja mišića, izvijestio je Hrvatski nogometni savez na službenim stranicama.

Ipak, predostrožnosti radi, napadač Juventusa trenirat će po posebnom programu, nakon čega će izbornik Dalić, u dogovoru s igračem i liječničkom službom, odlučiti može li nastupiti na Maksimiru ovaj četvrtak.

Milan Badelj, pak, definitivno neće nastupiti za Hrvatsku zbog ozljede u nedjeljnoj utakmici njegove Fiorentine i Rome. Pregledi u Firenci pokazali su da je veznjaku dijagnosticirano istegnuće drugog stupnja bedrenog mišića lijeve noge i bit će izvan terena od tri do četiri tjedna.

Dalić će morati kombinirati kako zamijeniti igrača koji je jedan od igrača s najvećom minutažom u kvalifikacijskom ciklusu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Lisitza00 07.11.2017.

    Samo da ne ozdravi slucajno do utakmice. Bez njega je teprezentacija 20% jaca

  • Cocosh Anel 06.11.2017.

    ovaj pojma nema. treba stavit bobana, šukera, jarnija, štimca, ladića i ekipu

  • Dalmacija u srcu_474 06.11.2017.

    Sve izgubili, dabogda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare