To je to što me zanima!

Mandžo: Uzeo sam dio mreže, valjda će biti još takvih rezanja

Odrezao sam dio mreže u koju sam zabio. Želim imati uspomenu na ovo finale. Nadam se da mi ovo nije zadnje rezanje mreže u LP-u, rekao je Mario Mandžukić
Vidi originalni članak

Ne znam što da kažem, ovo je nevjerojatno, nisam još ni svjestan što sam napravio, to će sve doći kroz nekoliko dana. Znam samo da smo postigli nešto veliko - rekao je Mario Mandžukić za Dnevnik HRT-a.

Nakon utakmice sa suigračima je razrezao mrežu, da ima uspomenu na osvajanje Lige prvaka.

- Odrezao sam dio mreže u koju sam zabio. Želim imati uspomenu na ovo finale i osvajanje Lige prvaka. Nadam se da mi ovo nije zadnje rezanje mreže i Liga prvaka - rekao je Mandžo.

Kada je Gundogan zabio za 1-1, hrvatski reprezentativac tvrdi da nije bilo straha kod njih. Bili su uvjereni da je ovo njihova noć.

- Jesu li nam dva izgubljena finala u zadnje tri godine napravila pritisak uoči finala?! Ne, nismo ni u jednom trenutku razmišljali o tome. Bili smo uvjereni u našu snagu i moć. Ovi dečki su pravo čudo, a sad idemo ispisati povijest i uzeti trostruku krunu - zaključio je Mandžo.

A put do trostruke krune vodi preko Stuttgarta u finalu Njemačkog kupa. Nakon Bundeslige i Lige prvaka, bila bi točka na i savršene sezone 'Super Marija'.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • programko 27.05.2013.

    mario samo tako nastavi sad jos samo da repka odradi sve do kraja i da odemo na prvenstvo daj boze zdravlja mariju i njegovoj obitelji,prijateljima i nek nastavi ovo po planu i programu legendo bio si odlican .gledao sam dosta utakmica ove godine i mislim da bi miler,roben ribery i drugi tebi malo vise dati asistencije barem u pola koliko si ti njima namjestio za goli,zivio

  • MustafaMustapic 27.05.2013.

    Kad se sjetim suza krene zamirisu uspomene svake stope rodnog kraja i narodnih obicaja Prepoznah ljepotu tvoju sto probudi ljubav moju kad sam s tobom srce moje kuca jace, veliko je

  • logOf 27.05.2013.

    cestitke mandzi i pozz iz bih

Komentiraj...
Vidi sve komentare