To je to što me zanima!

Mandžo zezao Pjanića: Gdje su ti mišići od tolikog treniranja?

Miralem Pjanić odmor provodi dižući utege, a često se svojim treninzima voli pohvaliti na Instagramu. Nije to promaklo našem Mariju Mandžukiću koji ga je malo 'bocnuo' britkim komentarima
Vidi originalni članak

Nogometaši talijanskog prvaka Juventusa još odmaraju od naporne prošle sezone, ali ozbiljnijem individualnom radu već je prionuo bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić (29) koji se pohvalio dizanjem utega na svom Instagramu.

Stavio je i video u kojem diže teške utege i znoji se, a to nije propustio komentirati bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (33). Malo se naš Mandžo našalio s Pjanićem.

- Gdje su ti mišići od tolikog treniranja? - upitao je Mandžukić Pjanića i nasmijao pratitelje, a Pjanić mu je jednostavno odgovorio emotikonom mozga.

Htio je ukazati Mandži da njegov forte nisu mišići, nego razigravanje i igračka inteligencija. Pjanić je ipak profinjen igrač koji hrani suigrače.

Mandžo je na Pjanićev argument 'umro' od smijeha, a ovi veliki prijatelji uskoro će se susresti na treninzima Juventusa.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 09.07.2019.

    Pjanic i Mandzukic super decki,nisu lagali na sudu i nemaju presude za utaju poreza kao mali nosonja.

  • serpentine 09.07.2019.

    Ovo je novinarstvo?hehe. Krivi faks sam zavrsila,izgleda

  • Šljivar 09.07.2019.

    Koga boli kzrac više za vaše objavljivanje gluposti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare