To je to što me zanima!

Mandžukić blizu Werdera: Možda ode za 10 miljuna €

NIJEMCI NE ODUSTAJU: Cijena igrača Dinama je 10 milijuna eura. Mario Mandžukić tako bi postao najskuplji igrač njemačkog kluba u povijesti...
Vidi originalni članak

Da, Werder je opet zainteresiran, potvrdio je Ivan Cvjetković, menadžer Marija Mandžukića (23).
Blizu njemačkoga kluba Dinamov napadač bio je i prošlog ljeta, ali Zdravko Mamić izvjesio je cijenu od 15 milijuna eura. Werder nije želio toliko platiti, a izvršni dopredsjednik nije htio spustiti cijenu, pa je najbolji igrač ostao zbog “europskog Dinama”.
No ubrzo je oduševljenje ostankom splasnulo i klupska vrhuška pustit će Mandžukića ove zime.
- Pričekajte da prođe Božić, onda ćemo Mandžukiću pronaći novi klub - dodao je Cvjetković.
Cijena je deset milijuna eura i plati li Werder toliko, Mandžo će postati najskuplji igrač bremenskoga kluba u povijesti. No Mamić navodno neće inzistirati ni na deset milijuna, pristao bi i na manje.
Na meti Tottenhama i dalje je Dejan Lovren (20). U Dinamu se već bili odbili ponudu od sedam milijuna eura, ali engleski klub nije odustao. Navodno je spreman platiti sedam milijuna eura, ali i posuditi mladog braniča do sljedeće zime. U Dinamu se još “lome”, no navodno ne bi imali ništa protiv opcije s Lovrenovom posudbom do sljedeće zime.

SAMO ODLASCI, NE ŽELE KUPOVATI?
S posudbe iz Lokomotive na pripreme s prvom momčadi ići će Šime Vrsaljko i Domagoj Antolić. Otiđe li Mandžukić, Kruno Jurčić trebat će i još jednog napadača. O imenima se u Dinamu zasad ne govori, kažu samo da su im Vida i Zec preskupi. Najavili su iz kluba da možda čak ove zime ni ne kupe novog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _lackovic_ 24.12.2009.

    možda ode za 10 milijuna €.......možda su u šumi

  • milangirl86 24.12.2009.

    Deset Milijuna šamara!!! Nerealno do boli!!

  • Alessandro10 24.12.2009.

    ajde tovari i seljaci šta ga vrijeđate...kad je sam pobijedio ajax bio je dobar...sam pljuvat znate...odličan igrač,tolko cijela liga ne pretrči u tekmi kolko on pretrći...kaj mislite da mu nejde na živce igranje u hnl-u...svakom normalno igraču ide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare