To je to što me zanima!

Mandžukić će u Bayernu uzeti "devetku" od Nilsa Petersena

Više od četiri sata proveo je Mario Mandžukić u Münchenu na liječničkom pregledu. Sve je prošlo u redu i Mandžo je potpisao za Bayern. Igrat će u dresu s brojem 9...
Vidi originalni članak

Iako su sve dogovorili prije nekoliko dana, u bavarskom klubu ne mogu potpisati ugovor bez doktora Müllera-Wohlfahrta. On je bio s Njemačkom na Euru i jutro nakon ispadanja pregledao je Mandžukića. Bio je to njegov klasičan pregled, koji je trajao više od četiri sata, nakon čega je Mario porazgovarao s Rummeniggeom i Ulijem Hoenessom te potpisao ugovor.

Mandžukić bi nakon više od sedam godina mogao ostati bez sretnog broja 17 na dresu. Njega u Bayernu nosi Boateng, pa će uzeti broj 9 od Petersena koji će na  posudbu u Werder. Bayern pripreme počinje sljedećeg ponedjeljka, no Mandžukić će vjerojatno dobiti još tjedan dana dopusta.

- Sretan sam, to je najvažnije - izjavio je Mario nakon što je posao bio zgotovljen.

Mandžo je već drugi napadač, nakon Olića, koji će nositi Bayernov dres. Iako su ga i prije pratili, presudile su Mandžine igre na Euru. Nakon toga javio mu se veliki Rummenigge...

- Kratko sam samo s njim porazgovarao, ali i to me se dojmilo. On me uvjerio da me žele u Bayernu - dodao je Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tužni šokac 30.06.2012.

    kad slavonci krenuše....i u bayern stigoše,,

  • Debela kvočka 30.06.2012.

    mandžo je manga koja je u stanju tekmu odradit u 4-5m2 ili dat sve od sebe i pretrčat 10-12km.takav je i ko ga može prihvatit seretan je.

  • MladenPenava 30.06.2012.

    Samo da ga ta masinerija tamo ne sredi kao Olica. Sve najbolje Mario !

Komentiraj...
Vidi sve komentare