To je to što me zanima!

Mandžukić je sjajan, ali ipak je Lewandowski kompletniji igrač

'Robert je kompletniji igrač i fantastično distribuira lopte. Mandžukić je klasična devetka, snažan je u kaznenom prostoru i presingu na suparnika, u tome je savršen'
Vidi originalni članak

Dieter Hoeness bivši je njemački reprezentativac i igrač Bayerna te brat Ulija, današnjeg čelnika istog kluba. U razgovoru za Focus usporedio je Marija Mandžukića i Roberta Lewandowskog koji dolazi na ljeto.

- Lewandowski će u startu očito imati prednost, to je jasno, ali potrebni su vam vrhunski napadači za najveća natjecanja. Robert je kompletniji igrač i fantastično distribuira lopte. Mandžukić je klasična devetka, snažan je u kaznenom prostoru i presingu na suparnika, u tome je savršen - rekao je Dieter i dodao kako ne mora nužno značiti da će Pep Guardiola nastaviti u formaciji s jednim napadačem, ali ako se i to dogodi ima rješenje:

- Mogu zamisliti da igraju zajedno. Lewandowski bi bio malo povučeniji na poziciji "desetke". Mislim da će Bayern definitivno trebati obojicu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • drzsee 10.01.2014.

    koliko god i meni to bilo žao, realno je to da nisu bzvz kupili Lewa, i da ce on sigurno zamijeniti Manđu...i zato bi trebao Manđo otić u drugi jaki klub, jer sjedenje na klupi ce ga samo izbacit iz forme....

  • strmi007 10.01.2014.

    Čovjek objasnio

  • muni seferendi 09.01.2014.

    lewandovsky drži borussiu već koju godinu,sad će past a mandžo nikada neće biti prevažan ni za koji bogatiji klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare