To je to što me zanima!

'Mandžukić je trebao doći kod nas, obustavili smo pregovore'

Al-Rayyan zaustavlja pregovore s hrvatskim igračem Marijom Mandžkićem, koji je bio kandidat za priključenje momčadi u trenutnom ljetnom prijelaznom roku - stoji u kratkoj objavi katarskog kluba
Vidi originalni članak

Al-Rayyan zaustavlja pregovore s Marijom Mandžkićem, objavio je katarski klub na svom službenom Twitter profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već je neko vrijeme aktualna priča o njegovom odlasku iz Juventusa, a još prije tjedan dana Talijani su se raspisali kako su se pregovori usporili. Navodno zbog travnjaka na kojemu Al-Rayyan trenira. Naime, Tuttomercato je pisao kako katarski klub trenutno radi na svojoj infrastrukturi pa momčad trenira na terenu koji se Mandžukiću čine neprimjerenima za njegovu razinu.

- Al-Rayyan zaustavlja pregovore s hrvatskim igračem Marijom Mandžkićem, koji je bio kandidat za priključenje momčadi u trenutnom ljetnom prijelaznom roku - stoji u kratkoj objavi na službenom Twitter profilu kluba.

Mandžo tako i dalje ostaje u Torinu gdje uopće ne igra. Na terenu ove sezone u službenoj utakmici nije proveo ni minute, a sve u dogovoru s talijanskim klubom koji ga je pustio da u miru pronađe novi dom i ispregovara za sebe najbolje uvjete.

NEMA GA PROTIV SPALA Sarriju i dalje ne treba Mandžo: U dogovoru s klubom ne igra...

- Svi znate da Mario Mandžukić aktivno traži novi klub, on sigurno odlazi. Za sada čekamo jer je u nekim zemljama prijelazni rok još aktualan, možda stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane. Ako ostane, imat ću Marija Mandžukića na raspolaganju u nastavku sezone - objasnio je prije nekoliko dana trener Juventusa Maurizio Sarri koji Mandžu nije prijavio ni za Ligu prvaka ove sezone.

Za sada je sigururno na naš napadač neće seliti u Katar, a ponovno se otvara opcija odlaska u MLS gdje ga želi Los Angeles FC. Naravno, tu je primamljiva priča o interesu Manchester Uniteda koji ga želi dovesti na zimu. 

'Crvenim vragovima' ne ide ove sezone, u Premier ligi imaju dvije pobjede, dva remija i dva poraza i tek su na 11. mjestu. To je upalilo alarm u svlačionici na Old Traffordu i Ole Gunnar Solskjaer je krenuo po ubojitog napadača koji će mu pomoći jer United jako teško dolazi do golova. 

DRUGA GOLČINA U ČETIRI DANA Kakav projektil! Pjanić odapeo iz poluvoleja, zasjenio gol CR-a

Kako je pisao Independent sredinom tjedna, glavne mete su Mario Mandžukić i Ousmane Dembele, no francuski nogometaš je puno skuplja opcija obzirom na to da Barca za njega traži 100 milijuna eura. Mandžo sada čeka zimski pijelazni rok da preseli u novi klub, a do tada će se morati strpiti, prihvatiti da se neće previše naigrati, a i dalje će morati davati sve od sebe na terenu.

Tko zna, možda mu Sarri ukaže iznenadno povjerenje, ako Gonzalo Hiaguian ne izvede nešto senzacionalno u napadu u idućih nekoliko utakmica...

POGLEDAJTE SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • pipolino 29.09.2019.

    Nisam baš siguran da su ikada i započeli pregovori Tarzana sa kuvajčanima.

  • crowal 29.09.2019.

    Je sigurno će otići u Quatar, pogotovo sad kad vidi na tv kako atletičari padaju u nesvjest od vrućine

  • Karmelićanka 29.09.2019.

    Pravilno: Mandzukic je trebao doci K NAMA. Pismenist vam je nula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare