To je to što me zanima!

Mandžukić je u seriji: Na pripremama pale i Teplice

Nakon što je zabio gol, a Dinamo deklasirao Cluj, najbolji napadač 'modrih' Mario Mandžukić opet briljira. Njegovim golom Dinamo je dobio Teplice
Vidi originalni članak

Dinamo je na pripremama pobijedio već treću utakmicu zaredom, a što je još važnije, probudio se Mario Mandžukić.
- Ako će biti pravi, Mandžo će biti naše najveće pojačanje - rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić prije početka priprema.
Čini se da se Kruni ostvarila želja. Mandžukić na pripremama briljira. Nakon što je Dinamo deklasirao vodeću momčad Rumunjske, Cluj sa 4-0, a Mandžo zabio gol, istim su ritomom nastavili 'modri' i njihov najbolji napadač protiv vodeće češke momčadi, Teplica. Mandžukić je zabio jedini gol u 18. minuti. Slepička je ukraomloptu, prevario golmana i poslužio Mandžukića. Dinamo tako nastavlja s pobjedama na pripremama, i to protiv zvučnoh protivnika. Dinamo je protiv Čeha igrao u sastavu: Butina, Vrsaljko, Barbarić, Cufre, Ibanez - Sammir, Vrdoljak, Badelj, Morales - Slepička, Mandžukić (još su igrali: Turina, Etto, Calello, Tomečak, Kramarić, Antolić, Mihaljević i Mlinar).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Frank Ribery 08.02.2010.

    Nema veze sa dotičnim člankom ali ima veze sa Dinamom,citaram izjavu Ibaneza(da,onog iz Dinama ...):\'- S Maradonom se nisam čuo, no razgovarao sam s njegovim pomoćnicima. Otkrili su mi da, ukoliko nastavim dobro igrati, postoji velika šansa da me pozovu u reprezentaciju – otkrio je Lucho\'!Nije riječ o zajebanciji,makar sam se malo smijao kad sam čuo za to!

  • Puno Dajem Vladi 07.02.2010.

    plavocrni teplice su ceske,to je bivski klub edina dzeke,informiraj se prije nego krenes u rasprave....a sta se tice manđukića nek mu je sa srićon neka trenira i trudi se,neka zaboravi pare,toga ce uvik imat ako bude dobar igrac,marljiv..daj boze da nastavi tako i u prvenstvu,,,jos da samo kazem da onog jurcica maknete sta prije,ako on ostane propast ce talenti poput kramarica,tomecaka,barbarica i ostalih

  • milangirl86 07.02.2010.

    Da,i šta sada???? Sigurno mu je cifra 30 milijuna a??? Bože sačuvaj!!! a i u jakoj je seriji u Pi.... M...... !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare