To je to što me zanima!

Mandžukić lakše ozlijedio vrat, bit će spreman za Olympiakos

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u dvoboju Atlética protiv Málage (3-1) izašao je iz igre u 57. minuti zbog bolova u vratu, no već je u nedjelju opet trenirao
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić nije pretrpio ozbiljnije posljedice ozljede na subotnjoj utakmici protiv Málage koju je njegov Atlético dobio 3-1 na Vicente Calderónu .

Hrvatski reprezentativni napadač napustio je igru u 57. minuti držeći se za vrat nakon što je nekoliko minuta prije toga dobio udarac u dvoboju za loptu, a potom se i neugodno poskliznuo. Ipak, već u nedjelju odradio je uobičajeni trening s momčadi .

Europskog doprvaka u srijedu očekuje domaća utakmica protiv Olympiakosa u petom kolu skupine A Lige prvaka, pa bi Mandžo trebao konkurirati za taj dvoboj . Grcima je zabio u prvoj utakmici u Pireju unatoč slomljenom nosu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tomicalomica 24.11.2014.

    Mandjo je zvijer..obrambeni igraci ga se plase kada ga vide !

  • SamoDinamoiBBB 23.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fico21 23.11.2014.

    Mandzukicu bitniji vrat nego noge :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare