To je to što me zanima!

Mandžukić odbio United! Zvao ga i Solskjaer, dobio je 'NE'...

Hrvatski napadač Mario Mandžukić odbio je prijeći u Manchester United. Zvao ga je čak i Ole Gunnar Solskjaer osobno, no uslijedila je odbijenica i Mandžo će najvjerojatnije ostati u Juventusu...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić bio je na korak od Manchester Uniteda. Engleski mediji pisali su kako je stvar zgotovljena i kako je pitanje dana kada će bivši vatreni odletjeti u Manchester na potpis ugovora, no sve je propalo. Naime, Mandžo je odbio United, pišu sportske novosti.

Trakavica je trajala oko mjesec dana, što nije najbolje sjelo Mariju koji je što prije htio riješiti svoj status. Čak je i trener 'crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer osobno je zvao Mandžukića u srijedu navečer i pokušao ga nagovoriti da dođe u klub, a igrač Juventusa je rekao kako će o svemu odlučiti do četvrtka ujutro. Prespavao je noć, razmislio i poslao odbijenicu Unitedu.

'Crveni vragovi' su odugovlačili s transferom jer su čekali što će biti s Paulom Dybalom koji se premišljao, a naš Mario je trebao doći u paketu s njim. Nakon odlaska Romelua Lukakua u Inter stigla im je voda na uši i sam norveški trener odlučio se pobrinuti za Mandžukićev odlazak, no hrvatski napadač je odbio prijeći u bivšeg engleskog prvaka.

Tako je Unitedu još više natjerao vode na uši jer su ostali bez Lukakua, a prijelazni rok u Engleskoj završava u 18 sati po našem vremenu. U prijevodu, gori im pod petama jer im kronično nedostaje napadač, a vremena je sve manje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ikik_1 08.08.2019.

    Hvala Mandžo.

  • mestar 08.08.2019.

    Provjereno i potvrdio Solskjaer? Pa neznam zasto toliki misle da je lazna vjest.

  • The_Man 08.08.2019.

    normalno da je odbio kad i sam zna da nije igrač koji će vući klub do titule i zabijati golove za 3 boda , nedaj bože bit najbolji topnik lige u 2 najača kluba u ligama u kojima je igrao , ovako će čekat da ekipa odradi svoje a on na kraju sezone doć pokupit kajmak a mandžukofili likovat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare