To je to što me zanima!

Mandžukić: Ovo je bio moj dan, nitko sretniji od mene

Dinamo je večeras u Maksimiru vjerojatno riješio pitanje dvostruke krune. Najbolji na travnjaku bio je Dinamov napadač Mario Mandžukić s dva gola
Vidi originalni članak

Ne znam je li mi ovo najbolja utakmica u karijeri. Možda i jest, bio je to moj dan, pričao je nakon utakmice Mario Mandžukić.
Hajdukovce je nosio na leđima, dva im je gola zabio, a dva igrača izbacio. Jurica Buljat, koji je Mandžu u Splitu umalo “osakatio”, i u Maksimiru je nastavio svoj “pir”. Ušao je umjesto Pandže u 30. sekundi i nakon 180 sekundi već je bio vani. Pri skoku laktom je pa dlanom udario Mandžukića po licu i sudac Marić pokazao mu je izravni crveni karton.
- Ne znam je li Buljat ima nekakav pik na mene, crveni je apsolutno zaslužen i čist. Tko zna je li bilo namjerno - rekao je Mandžo. Ni 15 minuta kasnije Dinamov napadač s terena je otjerao i Sinišu Linića.
- Da je sudac imao malo više osjećaja za igru, ne bi isključio Linića - rekao je razočarani Hajdukov trener Ante Miše.
Epilog je krvava potkoljenica te je, umjesto na slavlju, Mandžukić završio nu bolnici.
- Idem na šivanje - rekao je pokazujući na povez ispod koljena.
Prvi gol proslavio je trčeći pred Hajdukovu klupu i ljubeći Dinamov grb na prsima.
- Nisam znao gdje bih potrčao pa sam završio pokraj njihove klupe - rekao je Mandžo.
Sinoć su ga gledali skauti Villarreala, HSV-a i Šahtara. Cijena je do sinoć bila deset milijuna eura, sad će biti i koji milijun viša.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • slavonac 91 14.05.2009.

    manđa pada?????nemam ništa protiv srne,igračina je al na šta ono liči,ono je padavičar kakvog svijet nije vidio,gori od ce ronalda,najmanji kontakt i pada,sve traži faul,nije zaslužio bit kapetan sa takvim stilom,niko kovač i on su po tom pitanju nebo i zemlja!!!!MANDŽO LEGENDO 3 : 0

  • torca1950 14.05.2009.

    da ti je bar linić nogu slomio...

  • Bepo1606 14.05.2009.

    Pada ko Inzagi,i bolje.Za svaki kontakt se hvata za lice i valja po podu.Odvalit igrača kopačkom u lice i ne dobit karton.Ma bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare