To je to što me zanima!

Mandžukić: Oduševljen sam zbog gola, ali još nismo gotovi

Odigrali smo jednako kao u Münchenu. Znali smo da moramo zabiti barem jedan gol, to smo i učinili, rekao je Mario Mandžukić koji je sinoć zabio jedan gol Juveu
Vidi originalni članak

Nakon što je u Münchenu sjajno asistirao Thomasu Mülleru, Mario Mandžukić i u Torinu je bio nezaustavljiv za Juventusove braniče. Maltretirao je stopere 'stare dame' do iznemoglosti, a onda je u 63. minuti i zabio Buffonu čime je skinuo veliki teret s leđa svoje momčadi. Bio je to gol kojim je Bayern potvrdio prolazak u polufinale Lige prvaka. Za konačnih 2-0 zabio je Pizarro na samom kraju utakmice.

- Ključno je bilo to što smo odigrali jednako kao i u Münchenu. Odigrali smo tešku utakmicu u lijepoj atmosferi. Znali smo da moramo ostati smireni i čekati svoju priliku da zabijemo barem jedan gol. To smo i napravili - rekao je Mandžukić za službenu stranicu Bayerna.

Sinoć je ponovno bio jedan od najboljih igrača Bayerna, a za službenu stranicu čak i najbolji igrač na utakmici u Torinu.

- Naravno da sam oduševljen zbog gola, no još me više veseli što smo prošli u polufinale Lige prvaka. Ipak, još nismo gotovi s poslom - zaključio je heroj Bayerna koji zbog žutih kartona na žalost neće igrati u prvoj polufinalnoj utakmici. Bayernu će svakako nedostajati.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_36996 11.04.2013.

    bravo mandžo. mislim da u bayernu ni u najoptimističnijim snovima nisu mogli očekivati da će dobiti ovakvu igračinu za tako male novce. lik je postao jednako bitan igrač kao i schweini i ribery. svaka čast.

  • Avatar 11.04.2013.

    Svaka cast Beyernu, najviše su pokazali do sada i samo bi cudo bilo da ne osvoje Ligu Prvaka ili sudijske pogreške!

  • ninja_ratnik 11.04.2013.

    Tesko je naci tako borbenog napadaca poput njega,a uz to zna i zabiti. Samo neka tako nastavi i nema mu kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare