To je to što me zanima!

Mandžukić: S Lukom ću se kladiti da Dinamo ne gubi

Golovima u Amsterdamu i igrom u Pragu odveo je Dinamo u Ligu Uefe u posljednje dvije godine. Mandžo će biti najveća prijetnja i u Londonu
Vidi originalni članak
24SATA: Posebno ste inspirirani uoči velikih utakmica?
Svi sanjamo ovakve utakmice, a eto, meni se uvijek potrefi da odigram sjajno. Jedva čekam početak protiv Tottenhama.

24SATA
: Jeste li razgovarali s Lukom Modrićem?
Jesam. Ali reći ću vam da ću okrenuti njegov broj i uoči utakmice. Ponudit ću mu okladu. Siguran sam da nećemo izgubiti, a njemu ću dati da odabere u što se želi kladiti. Neće to biti ništa veliko, tek nešto simbolično. Osim ako on ne bude drukčije odredio...ha, ha, ha.

24SATA
: Hoćete li se vidjeti s Modrićem nakon utakmice?
Nisam siguran, ali znam da ću odmah nakon zadnjeg sučeva zvižduka otrčati do Luke i zamijeniti dres. Lukin dres iz Tottenhama bit će mi sigurno velika uspomena u životu.

24SATA
: Tko je naopasniji igrač Tottenhama?
Luka. On sve zna i jednostavno ga je nemoguće čuvati. Međutim, kod njih niti jedan igrač ne stoji na terenu, svi trče. Teško ih je vidjeti na jednome mjestu dulje od sekunde.

24SATA
: Kakav imate osjećaj uoči utakmice u Londonu?
Mislim da imamo šanse i nekako mislim da bi ovo mogla biti moja utakmica.

24SATA
: A što ako bude Lukina utakmica u četvrtak?
A valjda neće. Iskreno se nadam da Luka neće imati svoj dan. Želim mu uvijek sve najbolje, ali neka u četvrtak podbaci. Poslije ćemo se izljubiti i biti veliki prijatelji, ali stvarno bih želio da nema svoj dan jer u suprotnom neće biti dobro za nas.

24SATA
: Dinamo igra bolje u gostima nego kod kuće?
Istina, znamo biti jako neugodni, pogotovo u gostima. Kad nam se da prostora, odmah iskoristimo. Neka nam se ukaže koja prilika, ja sam siguran da ćemo je iskoristiti. Neka se paze jer opasni su oni, ali opasni smo i mi.

24SATA
: Znate li da vas čeka užarena atmosfera?
Gledao sam snimke Tottenhama i navijači su njihov veliki plus. Kako samo navijaju...Protiv Liverpoola su ih odnijeli u pobjedu. Neće biti nimalo lako kad u četvrtak istrčimo pred prepuni White Hart Lane.

24SATA
: Laskaju li Vam Modrićeve pohvale, koji kaže da ste Vi najopasniji Dinamov igrač?
Hvala Luki što me hvalio i što je rekao da sam najbolji Dinamov igrač, ali neka ipak ja budem najslabiji na utakmici, a mi njih pobijedimo. No kao što sam rekao, imam dobar osjećaj i daj Bože da ovo bude moja utakmica. Nešto kao u Amsterdamu prošle godine.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • 11 BILI 05.11.2008.

    hvala luki sto je rekao da sam najbolji dinamov igrac....nije ti rekao najbolji,vec najopsaniji.....mandzo ako prodjete ispod cetiri komada onda svaka cast.

  • Bole top 04.11.2008.

    mandukic je odlican napadac,samo mu fali malo mase,da bude cvrsci i bio bi kompletan

  • _rAp_PurGeR_ 04.11.2008.

    ma Dinamo ce dobit! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare