To je to što me zanima!

Mandžukić u momčadi kola, Badelj i Iličević odlični u HSV-u

Odlične ocjene dobio je i hrvatski dvojac iz HSV-a. Njihova momčad pobijedila je Nürnberg 2-1, Ivo Iličević je za svoju prezentaciju dobio ocjenu 2, a Milan Badelj 2,5
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna u subotu su u derbiju 25. kola Bundeslige pobijedili Bayer Leverkusen 2-1, a ponovno je briljirao Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac doveo je Bavarce u vodstvo, što mu je bio 17. gol u Bundesligi ove sezone te je prvi strijelac lige.

Njemački magazin Kicker dao mu je odličnu dvojku (jedinica je najbolja ocjena, a šestica najlošija) i uvrstio ga u momčad kola. Mandžin suigrač Bastian Schweinsteiger, asistent i strijelac, dobio je istu ocjenu i pravi mu društvo u momčadi kola.

A odlične ocjene dobio je i hrvatski dvojac iz HSV-a. Njihova momčad pobijedila je Nürnberg sa 2-1, Ivo Iličević je za svoju prezentaciju dobio ocjenu 2, a Milan Badelj 2,5.

  • Momčad kola: Karius (Mainz) - Diekmeier (HSV), Stranzl (Borussia M), Niedermeier (Stuttgart), Kolašinac (Schalke) - Schweinsteiger (Bayern), Calhanoglu (HSV), Firmino (Hoffenheim), Bittencourt (Hannover) - Mandžukić (Bayern), Huntelaar (Schalke)
Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 17.03.2014.

    zvijer

  • tirolski_hajdukovac 17.03.2014.

    ilicevice pod svaki slucaj povesti u brazil! gori od perisica nemoze biti, iakocsam misljenja da ni ivan nije toliko los koliko je u zadnjim utakmicama repke podbacio!

  • 17.03.2014.

    Pa po koji put je Mandžo u momčadi kola, nevjerojatno? Možemo reći, samo tako nastavi majstore.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare