To je to što me zanima!

''Stara dama'' se zahuktala: Juve dobio, Mandžukić zabio

Napadač Juventusa i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zabio je za slavlje Juventusa u Palermu 3-0. Bio je ovo treći prvenstveni gol Marija Mandžukića
Vidi originalni članak

Juventus Massimiliana Allegrija pobijedio je u gostima kod Palerma 3 -0 i upisao četvrtu pobjedu u zadnjih pet utakmica. Golove za 'staru damu' zabili su hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, Stefano Sturaro i Simone Zaza . Juventus se ovom pobjedom digao na visoko peto mjesto Serie A, na samo šest bodova od prvog mjesta.

Osvajač najviše naslova prvaka Italije krenuo je silovito i odmah preuzeo kontrolu nad utakmicom. Prijetilo se s jedne strane na drugu no bez prave prilike, a na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0-0 bez udarca u okvir gola.

Očito je upalilo ono što je Allegri rekao svojim igračima na poluvremenu pošto je samo devet minuta u nastavku utakmice Mario Mandžukić sjajnim golom glavom zabio za vodstvo Juventusa, svoj treći u Serie A. Asistent je bio najskuplje pojačanje Juventusa u zadnjih nekoliko godina Paulo Dybala za kojeg je Juventus upravo Palermu dao 40 milijuna eura. Zanimljivo, Mandžukić je imao najmanje dodira u prvom poluvremenu (11) iako je Juventus napadao većinu vremena, a samo 13 minuta nakon gola Allegri ga je izvadio iz igre, a na teren poslao Alvara Moratu .

Do kraja utakmice još su zabili Stefano Sturaro na asistenciju Paula Pogbe , koji neće moći igrati u sljedećem susretu protiv Lazija zbog žutih kartona, i Simone Zaza pred sam kraj utakmice na asistenciju Morate. Juventus je nakon očajnog starta u sezonu uhvatio ritam i ponovo se iskazao kao glavni kandidat za osvajanje ovogodišnje titule. Spomenimo da je Mato Jajalo odigrao cijelu utakmicu za Palermo.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • strmi007 30.11.2015.

    Mandžo se razbacao

  • Daredevil 30.11.2015.

    I sta sad

  • prajdali 30.11.2015.

    Gdje su sada dežurni pljuvači Marija Mandžukića ? Nešto su umuknuli.Bravo Mandžo majstore,samo naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare