To je to što me zanima!

Mandžukićevo emotivno pismo: Donijet ćemo taj trofej doma...

S porazom u finalu Lige prvaka se teško nositi, ali to će nam biti inspiracija da budemo još bolji sljedeće godine i donesemo trofej klubu i navijačima koji ga zaslužuju, napisao je Mario Mandžukić
Vidi originalni članak

Dan nakon finala u kojem je njegov Juventus izgubio 4:1 od Reala, a on zabio sjajan gol navijačima se putem Instagrama obratio Mario Mandžukić.

"Ponosan sam što sam bio dio ove momčadi i ovog kluba - imali smo nevjerojatnu sezonu s velikim pobjedama kojih ćemo se sjećati zauvijek i dva velika trofeja te slavljem na kraju", napisao je Mandžukić pa dodao:

"S porazom u finalu Lige prvaka se teško nositi, ali to će nam biti inspiracija da budemo još bolji sljedeće godine i donesemo trofej klubu i navijačima koji ga zaslužuju."

Osvrnuo se Mandžukić i nemile događaje u Torinu gdje je ozlijeđeno 1500 navijača, od kojih troje teže.

"Tužno je čuti za ozlijeđene navijače u Torinu, nadam se da svi ozdraviti i biti bolje. Nije najbolja večer za navijače Juventusa, ali bilo ih je puno ove godine, a sljedeće će ih biti još više"

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nestimene 05.06.2017.

    Bravo Mario,čestitam na vrhunskoj sezoni!

  • lorna1989 05.06.2017.

    Mandzo ti si legenda! Najdrazi hrvatski nogometas, barem meni. Najveci borac! Svaka cast na jednom od najljepsih golova lige prvaka ove sezone!

  • Madridista1995 05.06.2017.

    Da sam na mjestu zaposlenika Real Madrida, postavio bih osiguranje ispred prepunih klupskih vitrina jer očito igrači Juventusa namjeravaju ukrasti kantu Lige prvaka koju su pošteno izgubili. Hala Madrid y nada mas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare