To je to što me zanima!

Mandžukiću je dosta Katara: Turski klub mu poslao ponudu

Mandžo se u Kataru baš i nije snašao. Odigrao je šest utakmica, zabio jedan gol. Možda su i njegovi poslodavci očekivali više. Bilo kako bilo, čini se da je našem bivšem reprezentativcu dosadio život u toj azijskoj zemlji
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Mario Mandžukić (33) ove je zime, nakon četiri i pol godine, napustio Juventus i otišao u katarskog prvoligaša Al-Duhail. Po mnogima - loš potez. Dio nogometnih pratitelja, ali i stručnjaka, smatra da je Mandžukić još puno mogao dati na nekoj višoj nogometnoj razini.

Mandžo se u Kataru baš i nije snašao. Odigrao je šest utakmica, zabio jedan gol. Možda su i njegovi poslodavci očekivali više. Bilo kako bilo, čini se da je našem bivšem reprezentativcu dosadio život u toj azijskoj zemlji i da je spreman potražiti novi izazov nakon svega par mjeseci.

Za njegove usluge, prema pisanju turskih medija, zainteresiran je Bešiktaš. U tom turskom klubu već igra Domagoj Vida (30), još jedan slavonski bećar i Mandžin veliki prijatelj.

Jasno, hrvatski napadač neće moći očekivati plaću kakvu je imao u Juventusu ili Al-Duhailu, ali moći će se boriti za trofeje i igrati nogomet na višoj razini. Bešiktaš se na kraju sezone sprema u remont ekipe, skresat će se i neki ugovori zbog financijske krize koja je zapala klub, ali Mandžukić je njihova želja posljednjih nekoliko godina, a čini se da je sad najbolje vrijeme da ga dovedi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.03.2020.

    Come to Besiktas

  • kbr 25.03.2020.

    to bi bio sjajan potez. a jedna od dodatnih nuspojava korone je što onaj pakšu sarri nije odletio sa juventusove klupe

  • San Lorenzo 25.03.2020.

    1 gol u 7 utakmica hahahahah jedini veći antitalent od petkovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare