To je to što me zanima!

Mandžukiću u Wolfsburg stižu Srđan Lakić i David Beckham

“Vukovi” bi uskoro mogli ostati bez Edina Džeke, a trener Steve McClaren u reprezentativcu Lakiću vidi idealnu zamjenu za bosanskohercegovačkog napadača
Vidi originalni članak

Nađe li se u šansi, Lakić ne promašuje.Normalno da ga bogati klubovi hoće kupiti, izjavio je nedavno predsjednik Kaiserslauterna Stefan Kuntz. 

U posljednjih 16 utakmica Srđan Lakić zabio je 11 golova postavši jedan od najtraženijih nogometaša Bundeslige. Njegov ugovor s Kaiserslauternom vrijedi samo do idućeg ljeta, a novi još nije potpisao. Najviše interesa za hrvatskog napadača pokazuje Wolfsburg, za koji igra i Mario Mandžukić. “Vukovi” bi uskoro mogli ostati bez Edina Džeke, Manchester City, Real Madrid, Juventus i Bayern navodno su spremni platiti 40 milijuna eura za njega. Trener Steve McClaren u Lakiću vidi idealnu zamjenu za bosanskohercegovačkog napadača.

McClaren bi momčad rado pojačao i sunarodnjakom Davidom Beckhamom. Sezona u sjevernoameričkoj ligi je završila, no Becks zbog engleske reprezentacije hoće ostati u kondiciji. Protekle dvije sezone pauzu je premostio igrajući za Milan. Ovaj put navodno je najbliže Wolfsburgu i Romi. Upitno je u kakvoj je formi Beckham nakon igranja u skromnom MLS-u, no marketniški bi to bio sjajan potez za Wolfsburg. Pogotovo jer bi Bundesliga nakon Raula i Van Nistelrooya dobila još jednu veliku nogometnu zvijezdu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • makyos 22.12.2010.

    da ja sam ćuo da je Žoze Murinjo rekao da u svome životu nije vidio bolje napadača od Srđana Lakića i da je odlučio ga dovesti odmah u Real Madrid i ne libi se dati 120 milijuna eura za takvog bisera visoke kvalitete čak razmišlja prodatit pola momčadi kako bi mogao dovesti ovog dragulja odmah je stavio na transfer listu C.Ronalda, K.Benzemu, M. Ezilai čak se odlučio riješiti Ikera Cassilasa da dovode ovog dragulja

  • Jurisic 21.12.2010.

    nema od ovoga nista..sve se svodi na rekla kazala

  • user_66787 21.12.2010.

    Taj Beckham nije više ni za HNL..

Komentiraj...
Vidi sve komentare